Sugar Rush

Kovács Roland

30. SPAR Budapest Maraton / Flora Maratonstaféta (4 fős maraton váltó)

Barátomtól hallottam először a Bátor Táborról, aki szenvedélyével azonnal levett a lábamról. Mikor tavaly először felajánlotta, hogy induljak én is a csapat tagjaként és segítsem az adománygyűjtést éppen ezért gondolkodás nélkül igent mondtam.

A Bátor Tábor Alapítvány tizennégy éve foglalkozik daganatos és krónikus beteg gyerekek és családtagjaik élményterápiás táboroztatásával. Évente több, mint 1000 táborozónak biztosít sikerélményekben és megerősítésben gazdag vidám programokat – olyan kalandokat, amiktől a gyerekek új erőre kapnak, erősödik az önbizalmuk és a gyógyulásukba vetett hitük. Márpedig a gyógyszerek mellett ezekre is nagyon nagy szükség van a felépüléshez. Ahogy egy táborozó mondta: „Az orvosok az életemet, a Bátor Táborosok az életkedvemet adták vissza.”

2015. október 11-én én is ezekért az élményekért állok majd rajthoz a 30. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon.
Kérlek, állj mellém Te is, fogadd örökbe egy kilométeremet egy-két ezer forint felajánlásával. Veled együtt messzebb jutunk.

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Csapat eddig gyűjtött: 266 043 HUF

Hírfolyam szűrése:

  • Sze 09
  • BV

    Barkai Viktória

    - támogatja Kovács Roland kampányát

    Büszke vagyok rád hogy újra végig csinálod a barátaiddal :) Hajrá csapat!

Versenyek (2)

30. SPAR Budapest Maraton
266 043 HUF
29. SPAR Budapest Maraton
288 700 HUF

Támogatóim (1)

BV