Lippai Zsolt

33. Wizz Air Budapest Félmaraton / Egyéni félmaraton

Eddig csak magamnak akartam bizonyítani azzal, hogy futkorászom, de most már szeretném, ha komolyabb értelme is lenne. A segítségetekre van szükségem, mert életem első egyéni félmaratoni távját a 33. Wizz Air Budapest Félmaratonon 2018. szeptember 9-én a súlyos beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával foglalkozó Bátor Tábor Alapítvány futócsapatának tagjaként szeretném lefutni, ezzel is segítve az Alapítvány munkáját. Első körben jó lenne 150.000 forintot összegyűjteni, amihez Te is hozzájárulhatsz, ha örökbe fogadsz néhány kilométert a verseny, illetve a felkészülés távjából. Minden forint, minden apró összeg számít! Azt megígérhetem, hogy becsületesen fogok edzeni és megpróbálok nem szégyent hozni a támogatóimra, illetve ismertek, nem leszek hálátlan, biztosan fogok kisebb-nagyobb meglepikkel szolgálni majd őszig – van fakanalam is, és nem félek használni 🙂 Csaljunk mosolyt együtt a gyerekek arcára!

Adománygyűjtési cél:

150 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Eddig gyűjtött: 1 000 HUF
Támogass!

Hírfolyam szűrése:

  • máj 15
  • TB

    Tóth Bernadett

    1 000 Ft-tal támogatja Lippai Zsolt kampányát

    Kedves Zsolt! Sok kitartást a kitűzött célodhoz, sikerülni fog! A FutaPécs Élménykülönítmény drukkol Neked, fussunk a Bátrakért! Hajrá!
Támogass!

Versenyek (1)

33. Wizz Air Budapest Félmaraton

Támogatóim (1)

TB