Kilenckilométerperóra

Molnár Ilona

28. Spar Budapest Maraton / Flora Maratonstaféta (4 fős maraton váltó)

Az élet furcsa játéka, hogy a Bátor Tábor és a testmozgás egyszerre jelent meg a mindennapjaimban egy éve. Régi álmom volt, hogy én is Bátor Tábor önkéntese lehessek, de nagyon hosszú idő volt, mire rászántam magam a jelentkezésre. Ma már tudom, hogy nem kellett volna várnom, mert rengeteg csodás élményről maradhattam le.

Viszont a továbbiakról nem szeretnék. Ezért is örültem nagyon, amikor összeállt egy igazán lelkes önkéntes csapat, akikkel idén októberben maraton váltót futok. Mert a bakancslistám egyik másik pontja egy maratoni részvétel. És, hogy ezt összeköthetjük egy ilyen nemes céllal, hogy a daganatos és krónikus betegségekkel küzdő gyerekek arcára még több mosolyt csalhassunk, az elképzelhetetlenül sok erőt és lendületet ad a felkészítő edzéseknek.

Egy évvel ezelőtt még 200m futás is komoly erőfeszítésembe került, idén októberben pedig a több, mint 10km-es szakaszt vállaltam be.

Kérlek segíts, hogy sikerüljön! Kérlek, támogasd Te is a Bátor Tábort! Fogadj örökbe te is egy kilométeremet!

A csapatunkat jobban megismerheted itt, és felkészülésünket, jótékony futásunkat is nyomonkövetheted, ha követed FB oldalunkat:
https://www.facebook.com/kilenckiometerperora

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Csapat eddig gyűjtött: 366 646 HUF

Hírfolyam szűrése:

 • Sze 10
 • VG

  Varga Gábor

  - támogatja Molnár Ilona kampányát

 • BT

  Beke Tamas

  50 000 Ft-tal támogatja Molnár Ilona kampányát

 • Sze 06
 • ZL

  Zentai Lászlóné

  - támogatja Molnár Ilona kampányát

  Minden elismerésem és tiszteletem !
 • Sze 05
 • CF

  Csuja Fanni

  - támogatja Molnár Ilona kampányát

Versenyek (1)

28. Spar Budapest Maraton
102 195 HUF

Támogatóim (4)

VG
BT
ZL
CF