Sugar Rush

Nónay Fanni

28. Spar Budapest Maraton / Flora Maratonstaféta (4 fős maraton váltó)

Nónay Fanni vagyok, 16 éves miskolci tanuló. A sport mindig is fontos része volt az életemnek, ezért döntöttem úgy, hogy ez alkalommal figyelemfelkeltésre fogom használni. Mindannyian nagyon sok beteg gyerekkel találkozunk nap mint nap, így közös célunk, hogy megkönnyítsük azoknak az életét, akiknek nincs lehetősége úgy élni a mindennapjaikat, mint bárki másnak.

A Bátor Tábor egy olyan hely, ahol a tartósan beteg gyermekek egy szerető közösségre találhatnak. Olyan programok kipróbálására nyílik lehetőségük, amelyeket a betegségükből kifolyólag más körülmények között nem tudnának kipróbálni. A Bátor Tábor lényege, hogy a táborozók számára sikerélményt nyújtson, ami elengedhetetlen része a gyógyulásnak.

Azonban ahhoz, hogy segíthessünk, Rád is szükségünk van!

Fogadj örökbe egy kilométert a futásunkból, hogy megkönnyítsük a gyerekek életét, és a mindennapok szürkeségében a segítségünkkel egy kis örömre találjanak!:)

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Csapat eddig gyűjtött: 299 000 HUF

Hírfolyam szűrése:

  • okt 09
  • BG

    Bélteky Georgina

    2 500 Ft-tal támogatja Nónay Fanni kampányát

Versenyek (1)

28. Spar Budapest Maraton
2 500 HUF

Támogatóim (1)

BG