Pinter Kathrin & Takacs Istvan

Kilimanjaro Summit /

Megannyi maraton után új fába vágjuk a fejszénket: júliusban vár Afrika teteje, a Kilimandzsáró. 7 napon át, a Machame ösvényen közelítjük meg a hósipkát és remélhetőleg fel is érünk 🙂 Köszönjük, hogy szurkolsz nekünk és a beteg gyerekek táboroztatását támogatod!
A Bátor Tábor évente körülbelül 1000 gyermeknek és családjaiknak nyújt segítséget élményterápiás táboroztatással és programokkal. A táborban a gyerekek olyan kihívásokkal találják szembe magukat, ahol átlépik saját határaikat, és így a sikerélmények hatására megerősödik az önmagukba és a gyógyulásba vetett hitük. Betegségük ellenére is felmásznak egy 9 méter magas oszlopra, hogy aztán leugorjanak onnan, lovon hanyatt dőlnek, eltalálják a céltáblára kitett lufikat, csapatként eveznek, és ami a legfontosabb újra önfeledt gyermekként játszanak és barátságokat kötnek!

Adománygyűjtési cél:

250 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Eddig gyűjtött: 725 384 HUF
Támogass!

Hírfolyam szűrése:

Támogass!

Versenyek (1)

Kilimanjaro Summit

Támogatóim (57)

KD
ML
GE
DM
BA
XY
FL
KP
XY
SL
VC
JJ
TZ
GI
NN
KL
MSA
HN
HT
XY
XY
XY
HP
XY
TN
BS
TG
MGS
KV
XY
PT
XY
TS
PG
MP
CC
PF
DF
XY
TA
LG
SV
.W
BA
XY
PA
SK
HK
JE
EP
BW
XY
GV
MN
XY
HP