Pozsár-Szentmiklósy Zoltán

Kassa Maraton / Egyéni maraton (42,195 km)

A saját árnyékát átlépni képtelen, de lelkes amatőrként több emlékezetes maratont futottam már. Talán mind közül kiemelkedik a 2013-as budapesti verseny, amikor először állhattam rajthoz az Élménykülönítmény jótékony futójaként. A barátok, ismerősök önzetlen támogatása, a Bátrak jó ügye, és Közép-Európa leglelkesebb és leghangosabb szurkolótábora tette igazán különlegessé az élményt („Aki itt fut, az bátor, az nem fél az árnyékától! Aki itt fut, az bátor, Hajrá Bátor Tábor!”).

Régóta szeretnék Kassán is futni, ahol Európában először rendeztek maratont (1924-ben), erre idén végre sor kerülhet. A versenyen a családi csapatunkkal veszünk részt, ahol a munka oroszlánrészét, a szurkolást Zsuzsi, Anna, Eszter és Kata végzi, rám csak a futás marad. A futás során nem ígérek remek időt, de kismértékű eltávolodást az árnyéktól igen. A lányok pedig kis létszámmal is garantálják a remek hangulatot.

Ha örökbe fogadod egy kilométeremet, azzal a Bátor Tábort támogatod, nekem pedig nagyon sokat segítesz, hogy igazán emlékezetessé váljon egy álmom megvalósulása október 2-án. Ahogyan legutóbb is, a versenyen minden támogató nevét magamra írom!

Adománygyűjtési cél:

250 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Összesen gyűjtött: 231 746 HUF

Hírfolyam szűrése:

Versenyek (2)

Kassa Maraton
231 746 HUF
28. Spar Budapest Maraton
246 000 HUF

Támogatóim (28)

CE
CP
BA
PL
MI
WA
ÁK
BJ
NE
N
BE
PK
SK
SJ
GP
KCN
BF
DD
XY
XY
IS
VS
SZ
IG
XY