Team Festipay

Szendrei Ági

30. SPAR Budapest Maraton / Speciális csapat

Az Élménykülönítményhez való csatlakozásommal, a jótékonysági futásommal a barátaimat, hozzátartozóimat és a környezetemben élőket szeretném közös jótettre inspirálni.

A Bátor Tábor Alapítvány tizennégy éve foglalkozik daganatos és krónikus beteg gyerekek és családtagjaik élményterápiás táboroztatásával. Évente több, mint 1000 táborozónak biztosít sikerélményekben és megerősítésben gazdag vidám programokat – olyan kalandokat, amiktől a gyerekek új erőre kapnak, erősödik az önbizalmuk és a gyógyulásukba vetett hitük. Márpedig a gyógyszerek mellett ezekre is nagyon nagy szükség van a felépüléshez. Ahogy egy táborozó mondta: „Az orvosok az életemet, a Bátor Táborosok az életkedvemet adták vissza.”

2015. október 11-én én is ezekért az élményekért állok majd rajthoz a 30. SPAR Budapest Maratonon. Kérlek, állj mellém Te is, fogadd örökbe egy kilométeremet egy-két ezer forint felajánlásával!

Veled együtt messzebb jutunk.

Adománygyűjtési cél:

250 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Csapat eddig gyűjtött: 228 500 HUF

Hírfolyam szűrése:

 • okt 07
 • H

  Horváth Tamás

  - támogatja Szendrei Ági kampányát

 • M

  Márki László

  10 000 Ft-tal támogatja Szendrei Ági kampányát

Versenyek (2)

30. SPAR Budapest Maraton
228 500 HUF
30. SPAR Budapest Maraton
228 500 HUF

Támogatóim (2)

H
M