Szőke - Csizmadia Regina

36. Lidl Balaton-átúszás / Balaton-átúszás

Jótékony céllal állok rajthoz 2018.07.14-én a 36. Lidl Balaton-átúszáson a súlyos beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával foglalkozó Bátor Tábor Alapítvány sportközösségének tagjaként. Adománygyűjtési célom 150.000 Forint.

Mikor tettél utoljára valamit először?

Hamarosan az utoljára tett elsőm a Balaton átúszás lesz, Neked meg legyen a Bátor tábort támogató szándékod! Ha már tettél ilyet, akkor van még bennem közhely! Ismétlés a tudás anyja!

Te is szoktál fejjel a falnak rohanni?
Nehéz nem megtenni, mikor a szíved határozottan állít valamit. Az eszed ugyan lehet vitába száll vele, de a döntés mégis a falhoz vezet! 🙂
Talán a felelősségtudat, hogy végül is most nem csak magamért állok rajthoz egy versenyen, sőt bizonyos szempontból sokkal inkább másokért, és vannak akik ebben még támogatnak is. Talán emiatt érzem, hogy van felelősségem ebben a történetben mások felé is.

Csináljuk Együtt! Fogadj örökbe az úszásomból! 🙂

Köszönöm!

Adománygyűjtési cél:

150 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Összesen gyűjtött: 158 500 HUF

Hírfolyam szűrése:

Versenyek (1)

36. Lidl Balaton-átúszás
158 500 HUF

Támogatóim (45)

SM
XY
NB
XY
SH
XY
IT
FA
SK
GM
RO
BJ
BH
SV
SM
ZKE
GA
LRJ
RN
GD
EI
SR
HT
BO
XY
MD
S-C
XY
ÁK
KK
BM
PS
KL
KI
XY
XY
SA
SII
XY
TGK
XY
XY
XY