FUTrinkák

Tornyai Katalin Virág

29. SPAR Budapest Maraton / Flora Maratonstaféta (4 fős maraton váltó)

Kisgyerek korom óta nagy szerepet játszik életemben a mozgás. Először úsztam, sok-sok éven át. Majd röplabdáztam, aerobik órákra jártam. S 2 éve futok. Fontosnak tartom a mozgást. Ezzel a szenvedélyemmel a családomat is sikerült már megfertőzni…:-)

Futni jó, s ha ez összekapcsolódik jótékonykodással az még jobb.

Kis hazánkban a jótékonysággal egybekötött futás, sportolás még gyerekcipőben jár. De most alkalmam nyílt arra, hogy ne csak saját magamnak okozzak örömet, hanem másoknak is, kedves beteg gyerekeknek.

E futással és lehetőséggel szeretném barátaim, ismerőseim, kollégáim figyelmét felhívni arra, hogy adni jó és többféle lehetőség is kínálkozik arra, hogy segítsünk, ha tudunk.

Most beteg gyerekeken szeretnénk segíteni. Kérlek segíts Te is, s fogadj örökbe 1 km-t. Minden forint számít, ha ezzel is tudunk segíteni abban, hogy mosolyt csaljunk gyerekek arcára.

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Csapat eddig gyűjtött: 375 500 HUF

Hírfolyam szűrése:

Versenyek (2)

29. SPAR Budapest Maraton
22 000 HUF

Támogatóim (4)

XY
ZZ
BA
TKV