Varga Adrienn

34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás / 10 km

Jótékony céllal állok rajthoz a 2019. április 14-i 34. Telekom Vivicittá Félmaratonon a súlyos beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával foglalkozó Bátor Tábor Alapítvány futócsapatának tagjaként. Adománygyűjtési célom 150 000 Forint.
Kérlek, segíts Te is az elérésében: fogadj örökbe egy kilométert a futásomból!
A páromon és a munkámon kívül van még egy nagy szerelmem, ez a futás. Ez az, ami kikapcsol, ami megszünteti a Világ zaját és a folytonos zakatolást a fejemben. Örülök, hogy rátaláltam erre a sportra és, hogy képes vagyok rá…mert egészséges vagyok! Sajnos nem egyforma eséllyel indulunk az életben. Van olyan gyermek, aki már betegen születik és olyan is, aki igen fiatalon találkozik a ,,démonokkal”. Segíts, hogy segíthessek, hogy együtt segítsünk! Már egy tábla csoki, vagy egy mozijegy ára is hozzájárul ahhoz, hogy egy kisgyermek szemében tűz gyúljon! Hogy egy pár napra Ő is olyan legyen, mint bárki más: Bátor! Adakozz névvel, vagy név nélkül, pár száz, vagy pár ezer forintot, a lényeg, hogy Segíts!
Köszönöm!
Pacsi Pajtik!
Adri

Adománygyűjtési cél:

150 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Eddig gyűjtött: 0 HUF
Támogass!

Hírfolyam szűrése:

Támogass!

Versenyek (1)