Metlife Biztosító csapat

Vargáné Ivaskó Gabriella

29. SPAR Budapest Maraton / Flora Maratonstaféta (4 fős maraton váltó)

Eredeti foglalkozásom logopédus és jelenleg is tevékenykedem a szakmában, valamint három csodálatos kislány anyukája vagyok.
A férjem és több családtagom által is a Metlife Biztostó az életem része, így aktívan részt veszek a cég életében is. Tavasszal elkísértem a Vivicitta futásra férjemet, mint szurkoló és nagyon büszke voltam a csapatra, hogy vállalták a futást, és sikeresen támogatták a Bátor tábort. Már akkor megfogalmazódott bennem, hogy én is szeretnék aktív részese lenni hasonló kezdeményezéseknek. Soha nem vettem még részt futóversenyen és nem is futottam soha hosszabb távokat, így mondhatom igazán nagy kihívás nekem ez a verseny. Azonban azt gondolom, hogy az ember sokkal több mindenre képes, mint azt gondolná, bizonyítják ezt azok a gyerekek is, akiket a tábor támogat. Nekik óriási akadályokat kell legyőzniük a gyógyulásuk útján. Ezért úgy gondolom, hogy a legkevesebb, amit értük tehetek, hogy teljesítem csapattársaimmal a versenyt, és arra kérem ismerőseimet, barátaimat, családtagjaimat, hogy az általam lefutott kilométerekért felajánlott adománnyal támogassák a súlyos beteg gyerekeket segítő Bátor tábort.

Futásunkkal súlyos beteg gyerekeken szeretnénk segíteni. Kérlek, fogadj örökbe egy kilométert.

Adománygyűjtési cél:

750 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Csapat eddig gyűjtött: 680 928 HUF

Hírfolyam szűrése:

Versenyek (1)

29. SPAR Budapest Maraton
103 500 HUF

Támogatóim (6)

CP
CP
IS
SA
PT
A5K