VELUX Magyarország Kft.

VELUX Magyarország Kft.

31. SPAR Budapest Maraton® / Flora Maratonstaféta (4 fős maraton váltó)

A VELUX Magyarország Kft. közel 30 munkatársával és családtagjaikkal egy VELUX csapatként csatlakoztunk az Élménykülönítményprogramhoz és október 9-én egyénileg vagy váltóban állunk rajthoz a SPAR Budapest Maratonon, hogy futásunkkal felhívjuk a figyelmet a Bátor Tábor tevékenységére és lefutott kilométereinkkel egy remek cél mellé álljunk.

“Itt, a VELUX Cégcsoport hazai vállalatánál mindannyian azért dolgozunk, hogy fényt és friss levegőt vigyünk az emberek életébe. Úgy gondoltuk, hogy az Élménykülönítményhez való csatlakozással ezen célkitűzésünket a súlyosan beteg gyermekekhez is elvihetjük. Kérlek, támogasd te is a célunkat és gyűjtsünk minél több támogatást a beteg gyerekeknek!”

Köszönjük!
A VELUX Csapat

Csapattagjaink:

Bedekovits Csaba
Beliczay-Fülöp Katalin
Bíró András
Bogárdi András
Bognár Zsanett
Bors István
Czifra Gábor
Gados Nikolett
Gombos Károly
Győri Bálint
Hangácsi-Horváth Erika
Herczeg István
Herczegné Velkey Eszter
Jódi Attila
Kárpáti András
Kárpáti-Bősze Gertrúd
Kovács Bernadett
Kovács Zoltán
Lendvai Benjámin
Molnár Diána
Nagyistók Éva
Németh Arnold
Őz Beáta
Pappné Gonczlik Tímea
Pécsinger József
Sövegjártó Gábor
Stefán Zoltán
Téglás Edit
Ürmös Csaba

A VELUX az építőanyag-ipar egyik vezető világmárkája és vállalata, amely kínálatát közel 40 országban értékesíti. A cégcsoport 11 országban rendelkezik gyártóegységekkel, közöttük Magyarországon, Fertődön és Fertőszentmiklóson, amellyel a régió egyik legnagyobb foglalkoztatója.

A VELUX Magyarország Kft. 1986 óta van jelen a hazai piacon, és egyike a 300 legnagyobb profitot termelő magyarországi vállalatnak. Piacvezetőként élen jár az innovatív, energiatakarékos és környezetbarát termékek fejlesztése terén. A vállalat célja, hogy termékeivel – amelyek a tetőn keresztül természetes fényt és friss levegőt biztosítanak az épületekben – minőségi és egyúttal energiatakarékos lakóterek, munkahelyek jöjjenek létre. A VELUX Magyarország Kft-t 2016 januárjában CSR Hungary Díjjal ismerték el Biztonsági Kiválóság cselekvési programjáért.

Adománygyűjtési cél:

1 000 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Csapat eddig gyűjtött: 923 434 HUF

Hírfolyam szűrése:

Versenyek (1)

31. SPAR Budapest Maraton®
923 434 HUF

Támogatóim (108)

RV
KZ
XY
XY
BT
PB
TN
GK
BC
KL
WC
SP
VL
SK
XY
MD
JA
OZ
VZ
HZ
BZ
VA
KT
HA
KJ
VZ
GM
KM
CB
BK
H-D
BE
ŐB
XY
BC
BA
XY
VCN
JA
BB
TAM
KS
CG
HVE
PS
TL
KG
VJ
NJ
HA
KG
SSC
TE
XY
HS
CK
TH
T'K
FD
HE
JE
RT
KB
NAL
XY
BH
ZM
BI
JK
BCA
KZ
SG
ST
DZ
TE
BI
FC
MZ
NA
KB
HP
PGT
BG
PA
VK
ÁB
KE
NG
XY
BM
XY
ŐB
FA
VM
ŐA
TK
ÜC
VK
GD
HI
SJ
HI
KA
BK
BZ