We spend your donation to give back the childhood of seriously and chronically ill children with the help of our method, the therapeutic recreation.

Your challenge váltó
Time until event 2 hónap
Team Új csapat
30 000 Ft Goal 500 000 Ft 6%
GT
They have already supported
30 000 Ft Goal 500 000 Ft 6%
GT
They have already supported

Ha online marketinggel dolgozol, akkor most van egy nagyszerű ajánlatunk! Ha nem, akkor is itt a lehetőség adakozni! Mi vállaljuk: - összesen 6-an becsülettel lefutunk 4x10.5 és 2x21.1 km-t váltóban a Spar Maratonon - felkészülünk rá, edzünk, izzadunk, nyújtunk, de nem veszítjük el a célt a szemünk elől :-) Mit ajánlunk? A Covid óta először ismét elindítjuk két népszerű tanfolyamunkat: - Google Analytics 4 képzés: az alapoktól a haladó szintig - Google Tag Manager képzés: az alapoktól a haladó szintig Adományozz ebben a kampányban és az adomány értékét, de legfeljebb 15 000 Ft-ot jóváírjuk egyik képzésünk árából! Bővebben ezekről a képzésekről itt olvashatsz: https://analyticstanfolyam.hu/ https://tagmanager.hu/ Adakozásra fel!

GT

Geiger Tamás

1 hónapja

30 000 HUF

Support

Newsletter

Sign up, don’t miss the latest news on Élménykülönítmény and Bátor Tábor! We won’t spam you, however, you can get to know everything about our community programs, trainings, races and learn how your fundraising can change the lives of severely ill children.

Subscribe newsletter