4. félmaratonom a beteg gyermekekért

Sport

4. félmaratonom a beteg gyermekekért

Sport

We spend your donation to give back the childhood of seriously and chronically ill children with the help of our method, the therapeutic recreation.

Time until event Closed
ÉK foundraiser Fábri Júlia
0 Ft Goal 150 000 Ft 0%
0 Ft Goal 150 000 Ft 0%

A Vivicittá minden évben egy jó bulinak ígérkezik, de mivel idén április 2-án futom a 3. félmratonom, semmi kedvem nem volt nevezni a Vivicittára is. Azonban a gondolat - nem véletlenül - nem hagyott nyugodni.. Ekkor született meg az ötlet, és az elhatározás, hogy a negyedik 21 kilométerem jó ügy érdekében teljesítem. Meg is lett a motiváció! 🙂 Sosem felejtem el a célba érkezéseim nyújtotta “megcsináltam” érzését. Nagyon sok olyan kis srác van, aki nálunk sokkal nehezebb batyuval indult útnak ebben az életben. Együtt tehetünk azért, hogy a Bátor Tábor segíthessen nekik olyan életreszóló élmények átélésében, melyeket ők is tovább vihetnek egész életükön keresztül, és amit nem felejtenek el majd soha. A jelszó: “sok kicsi sokra megy” Egy csoki🍫, egy újabb felesleges ruhadarab a szekrényben👗👟, vagy akár a hétvégi utolsó kilépő italod 🍺 megvétele helyett, ha teheted, kérlek támogasd a kezdeményezésem🏃🏼‍♀️ Nagyon köszönöm mindenkinek, aki támogatásával motiválja a futásom és hozzájárul a beteg gyermekek életének szebbé tételéhez.

Newsletter

Sign up, don’t miss the latest news on Élménykülönítmény and Bátor Tábor! We won’t spam you, however, you can get to know everything about our community programs, trainings, races and learn how your fundraising can change the lives of severely ill children.

Subscribe newsletter