Charity swimming of Tóth Zoltán

Sport

Charity swimming of Tóth Zoltán

Sport

We spend your donation to give back the childhood of seriously and chronically ill children with the help of our method, the therapeutic recreation.

Your challenge Úszás
Time until event Closed
ÉK foundraiser Tóth Zoltán
40 000 Ft Goal 250 000 Ft 16%
XY
XY
They have already supported
40 000 Ft Goal 250 000 Ft 16%
XY
XY
They have already supported

(Magyar) Kedves Barátok, Családtagok, Ismerőseim! Újból indulok és részt veszek mint jótékonysági úszó a 2017. július 1-én, a megrendezésre kerülő 35. Balaton- átúszáson. Az idő nem áll meg ,és a jótékonysági úszások mennek tovább! Idén az a megtiszteltetés ért, hogy 2012-es Londoni Olimpiai bajnok Risztov Éva a bajnoki cím elnyerésekor viselt úszósapkáját nekem ajándékozta, és ebben az úszósapkában fogom teljesíteni az idei jótékonysági úszásomat. Arra kérlek benneteket, mint az elmúlt évben is, támogassátok az általam leúszott métereket, kilométereket a Bátor Tábor Alapítvány számlájára utalt összegekkel! Azt a támogatót, aki az én nevem feltüntetésével a legmagasabb összegű adományt küldi az alapítvány részére, az úszás után megajándékozom Risztov Éva által és általam is viselt úszósapkával. (Az olimpiai bajnok által dedikálva.) Nagy büszkeség számomra, hogy nem csak támogató, hanem jótékony sportolóként is segítsek a kis Hősökön. Amikor megismertem a Bátor Tábort és annak működését - már lassan 4 éve követem őket figyelemmel - akkor még támogatóként segítettem az Alapítványt. A Bátor Tábor több mint 16 éve foglalkozik daganatos, és súlyos krónikus beteg gyerekek, családtagjaik élményterápiás táboroztatásával. Az itt táborozó gyerekek, amíg a táborban vannak erősödnek, és a gyógyulásban vetett hitük egyre Nagyobb és Nagyobb lesz. Jómagam nem törekszem az úszáson az első 100-ban benne lenni. A célom, Balaton - átúszás 5200m távot leússzam, és ezzel a teljesítménnyel ráirányítsam a figyelmet az Alapítvány tevékenységének fontosságára. Ezzel segítve, hogy még több gyerek szerezhessen vidám, életre szóló, gyógyító élményeket. Mert Adni és Kapni egyaránt Jó! Kérlek, segíts abban, hogy ezek a kis Hősök felnőtté válhassanak. Ennek te is a részese lehetsz, és ha szeretnél a Bátor Tábor támogatója lenni, akkor kérlek, állj mellém, és a Támogass, gombra kattintva máris tudsz adományt küldeni egy–két ezer forint vagy lehetőségeidhez mérten nagyobb összeg felajánlásával. Mert együtt messzebb jutunk! Köszönet a Bátor Tábor, Jómagam és a jótékony Sporttársaim nevében.

XY

XY

2 éve

X HUF

Support

Hajrá!

XY

XY

2 éve

X HUF

Support

Latest supporters

See how many people supported the campaign!

XY

XY

2 éve

X HUF

Support

Hajrá!

XY

XY

2 éve

X HUF

Support

Newsletter

Sign up, don’t miss the latest news on Élménykülönítmény and Bátor Tábor! We won’t spam you, however, you can get to know everything about our community programs, trainings, races and learn how your fundraising can change the lives of severely ill children.

Subscribe newsletter