Accipe Tímea

Sport

Accipe Tímea

Sport

We spend your donation to give back the childhood of seriously and chronically ill children with the help of our method, the therapeutic recreation.

Your challenge úszás
Time until event 2 hét
ÉK foundraiser Accipe Tímea
9 600 Ft Goal 150 000 Ft 6%
XY
DBN
BT
+1
They have already supported
9 600 Ft Goal 150 000 Ft 6%
XY
DBN
BT
+1
They have already supported

Már egy ideje érleltem a gondolatot magamban, hogy idén nekivágok a Balaton átúszásnak. Január óta rendszeresen, hetente több alkalommal úszom le oda-vissza a 25 m-es medence hosszait, ideje lenne megnézni menne-e oda-vissza az 1300 méter, vagyis a 2600 m-es Balaton féltáv. Na de a Balatonban úszni nem ugyanaz mint egy viszonylag "steril", kicsempézett, átlátszó vizű medencében. Amikor megláttam egy ismerősöm Bátor Tábor-os felhívását úgy gondoltam ez bizony a JEL, hogy ne bizonytalankodjak, nevezzek, ússzak! Teljesítményemmel és a Ti segítségetekkel a Bátor Tábort támogatom, akik a daganatos és krónikusan beteg gyermekeknek és családjaiknak szerveznek élményterápiás programokat. Kérlek Titeket, hogy segítsetek összegyűjteni a kitűzött célt, támogatásotokkal adjatok erőt nekem, hogy a 2600 méter mellett le tudjam győzni az alattam lévő mélység okozta félelmem. Kérlek, ha teheted támogasd adományoddal Te is a beteg gyermekeket! Hálásan köszönöm!

XY

XY

7 napja

X HUF

Support

DBN

Dr Barta Nóra

9 napja

X HUF

Support

BT

Bodnár Tamás

20 napja

2 600 HUF

Support

Szuper vagy! Hajrá!

XY

XY

20 napja

X HUF

Support

Hajrá!

Newsletter

Sign up, don’t miss the latest news on Élménykülönítmény and Bátor Tábor! We won’t spam you, however, you can get to know everything about our community programs, trainings, races and learn how your fundraising can change the lives of severely ill children.

Subscribe newsletter