Meggyesi Kitti

Sport

Meggyesi Kitti

Sport

We spend your donation to give back the childhood of seriously and chronically ill children with the help of our method, the therapeutic recreation.

Your challenge Jóga
Time until event Closed
ÉK foundraiser Meggyesi Kitti
0 Ft Goal 150 000 Ft 0%
0 Ft Goal 150 000 Ft 0%

Meggyesi Kittinek hívnak, iskolai szociális segítő és jógaoktató vagyok. Régóta szerelmem a jóga, így alakult, hogy szociális munkásként jógát is oktatok az iskolában fiataloknak. Rengeteg diák van, aki szorongással, pánikzavarral küzd és magamon is érzem, milyen sokat segít a lelkiállapoton a mozgás, a légzés, a meditáció és relaxáció. Mindezek miatt is szívügyem a hátrányos helyzetű, sérült gyermekek jóléte és hogy kedvenc hobbimmal, a jógával tudok tenni az érdekükben, számomra nagy öröm ☺ Négy alkalommal tudsz hozzám csatlakozni jógaórára, 25-én és 26-án, hogy adományoddal segíthesd a Bátor Tábor megvalósulását. De ha csak adományozni szeretnél, mert a jóga nem a te világod, akkor csak kattints az oldalon! Várlak szeretettel az órámon! 🧘🧘‍♀️🧘‍♂️ Részletek az alabbi facebook eseményen: https://fb.me/e/3qj4nwkeV

Newsletter

Sign up, don’t miss the latest news on Élménykülönítmény and Bátor Tábor! We won’t spam you, however, you can get to know everything about our community programs, trainings, races and learn how your fundraising can change the lives of severely ill children.

Subscribe newsletter