Juhász-Nagy Nikoletta

Sport

Juhász-Nagy Nikoletta

Sport

We spend your donation to give back the childhood of seriously and chronically ill children with the help of our method, the therapeutic recreation.

Time until event 3 hét
ÉK foundraiser Juhász-Nagy Nikoletta
6 000 Ft Goal 200 000 Ft 3%
XY
They have already supported
6 000 Ft Goal 200 000 Ft 3%
XY
They have already supported

Sziasztok! Eddig nem sokat sportoltam, szinte soha nem futottam... De amióta megszületett a kisfiam, kezdtem úgy érezni, hogy igenis fontos a sport, és hogy ezt úgy tudom neki a legjobban megtanítani, ha magam is sportolok valamit. Elkezdtem úszni, és közösen járunk baba-mama jógára is... De úgy gondolom, hogy még nagyobb élmény lenne, ha a sporttal segíthetnék is másoknak. Egyszer csak rátaláltam az Élménykülönítmény csapatára, és tudtam, hogy csatlakoznom kell! Ezzel a lehetőséggel nem csak magamnak élmény a futás, hanem a Bátor Tábor kis hőseinek is tudok segíteni az élménygyűjtésben. Erre tökéletes alkalom lesz, június elsején a Mud Dog Race 2 km-es távja, amit leghűségesebb barátommal, Málnával fogunk teljesíteni, hiszen ez egy kutyás futás és akadálypálya lesz. 🙂 Köszönöm, ha támogatod a kampányod és akár csak egy csoki vagy egy jutalomfalat árával segíted a Bátor Tábort! 🙂🐶🏃

XY

XY

3 napja

6 000 HUF

Support

Newsletter

Sign up, don’t miss the latest news on Élménykülönítmény and Bátor Tábor! We won’t spam you, however, you can get to know everything about our community programs, trainings, races and learn how your fundraising can change the lives of severely ill children.

Subscribe newsletter