dm Balaton RUN Zamárdi

Sport

dm Balaton RUN Zamárdi

Sport

We spend your donation to give back the childhood of seriously and chronically ill children with the help of our method, the therapeutic recreation.

Your challenge félmaraton váltó
Time until event Closed
Team Ba.g.Á.Zs
3 000 Ft Goal 300 000 Ft 1%
ZE
They have already supported
3 000 Ft Goal 300 000 Ft 1%
ZE
They have already supported

Kis csapatunk tagjai hobbi szinten régóta, kitartóan ,lelkesen ès rendíthetetlenül róják a kilométereket. Nem csak a hobbink,de a munkánk is összeköt minket,kollégák vagyunk. Külön-külön már álltunk rajthoz különböző versenyeken,de szerettük volna,most valami mást.Volt,hogy a megtett kilométer,ès volt ,hogy az időeredmény volt a cél egy verseny során. Most viszont szerettünk volna valami mást,valami olyan cèlt kitűzni magunk elé,ami egy plusz motivációt ad a futásainkhoz. Így gondoltunk egy merészet csapatba álltunk ès elhatároztuk, hogy a következő versenyen a beteg gyermekekèrt fogunk futni. És hogy miről is van szó? Nos ez alatt a majdnem 8 hónap alatt, mi edzünk,készülünk a versenyre és teljesítjük azt, szóval a nehezét mi magunk vállaljuk. 🙂Töletek pedig annyit kérünk, hogy segítsetek ez idő alatt összegyűjteni egy szép összeget a Bátor tábor részére, akik 2001 óta nyújtanak sorsfordító élményeket a súlyosan vagy krónikusan beteg gyerekeknek és családjaiknak, illetve azoknak a családoknak, akik elvesztették gyermeküket. Mit kell tenned? -Kattints az ,,Én is támogatom,, gombra! -Válassz az előre megadott támogatási összegek közül, vagy adj meg egy egyéni összeget. A legkisebb is számít! -Fizethetsz kártyával vagy utalással is! -Megadhatod a neved, vagy név nélkül is leadhatod támogatásod! Ha esetleg az anyagi lehetőséged nem engedi, de mégis szeretnél segíteni, akkor ne habozz és oszd meg a kampányunkat a lehető legtöbb emberrel. Ezzel is hozzájárulhatsz a célunk eléréséhez. Természetesen akik anyagi támogatást nyújtanak, ők is megoszthatják! Ígérjük mi mindent megteszünk a felkészülés során és a versenyen is, képviselve a Bátor tábort, az Èlménykülönítményt, minden egyes támogatót és saját magunkat.☺️🏃‍♀️ "Minden álmunk valóra válhat, ha elég bátrak vagyunk követni őket. "(Walt Disney)

ZE

Zsidi-Bolla Erika

1 éve

X HUF

Support

Latest supporters

See how many people supported the campaign!

ZE

Zsidi-Bolla Erika

1 éve

X HUF

Support

Newsletter

Sign up, don’t miss the latest news on Élménykülönítmény and Bátor Tábor! We won’t spam you, however, you can get to know everything about our community programs, trainings, races and learn how your fundraising can change the lives of severely ill children.

Subscribe newsletter