Koncertsorozat a Bátor Táborért

Art

Koncertsorozat a Bátor Táborért

Art

We spend your donation to give back the childhood of seriously and chronically ill children with the help of our method, the therapeutic recreation.

Time until event 10 hónap
Team MTRM roast
71 000 Ft Goal 500 000 Ft 14%
XY
XY
BZ
They have already supported
71 000 Ft Goal 500 000 Ft 14%
XY
XY
BZ
They have already supported

Az MTRM Roastban minden a minőségi kávéról szól, hiszen egyszerre kávépörkölő műhely, kávészaküzlet és kávéház. A József utca 46. alatti kávézónkban a kávé mellett a művészet is teret kap. Rendszeresen szervezünk helyszínünkön művészeti kiállításokat és zenei koncerteket. A kávé- és zenekultúra egybeforrasztásával, a kávézás nem csupán élménnyé, de minőségi időtöltéssé válik. Idén szeptembertől elhatároztuk, hogy mindemellett még jótékonnyá is varázsoljuk eseményeinket. Koncertsorozatot indítunk a Bátor Tábor beteg gyerekeiért, melynek keretén belül minden hónap első pénteki napján egy ingyenes adománykoncertet szervezünk kávézónkban, ahol bárkinek lehetősége nyílik a bátor gyerekeket támogatni. Így szeretnénk összekapcsolni a komolyzenét egy komoly üggyel. Sorozatunk 10 hónapon keresztül fog zajlani, de a felajánlásokat a koncerteken kívül is bátran fogadjuk a kávézónkban elhelyezett adományperselyben. Ígérjük, hogy szokásunkhoz híven maximális minőséget biztosítunk nem csak a kávé, de a zene terén is támogatásaitokért cserébe! Köszönjük, hogy mögénk álltok, és velünk együtt támogattok egy jó ügyet! Hajrá Bátor Tábor! Hajrá Élménykülönítmény! A következő koncert időpontja és fellépői: 2023. szeptember 1. Stankowsky Eszter - hegedűművész Hotzi Mátyás - csellóművész Tomasz Máté - csellóművész Rózsa Richárd - csellóművész Bővebb információk az eseményről: https://www.facebook.com/events/1308582440047197

XY

XY

20 napja

X HUF

Support

XY

XY

21 napja

X HUF

Support

BZ

Bonyai Zita

24 napja

3 000 HUF

Support

Sok sikert a munkátokhoz

Newsletter

Sign up, don’t miss the latest news on Élménykülönítmény and Bátor Tábor! We won’t spam you, however, you can get to know everything about our community programs, trainings, races and learn how your fundraising can change the lives of severely ill children.

Subscribe newsletter