YOGA LABOR DAY & 5. SZÜLINAP

Celebration

YOGA LABOR DAY & 5. SZÜLINAP

Celebration

We spend your donation to give back the childhood of seriously and chronically ill children with the help of our method, the therapeutic recreation.

Time until event 5 nap
ÉK foundraiser Yoga Labor Wellbeing Studio
23 000 Ft Goal 200 000 Ft 11%
XY
XY
XY
+1
They have already supported
23 000 Ft Goal 200 000 Ft 11%
XY
XY
XY
+1
They have already supported

YOGA LABOR DAY & 5. SZÜLINAP Egy egyedülálló élményre számíthatsz a YOGA LABOR valamennyi jógaoktatója irányításával belevetheted magad a jóga, a hangfürdő és meditáció világába a Duna partján csodálatos környezetében, BENEDICT ReggELIZŐ & BÁR füves parkjában. Az órák után finom falatokkal, frissítőkkel és meglepetésekkel várunk, hogy együtt ünnepeljük a jóllét, az egészség és közösség fontosságát, valamint a YOGA LABOR WELLBEING STUDIO 5. szülinapját. Ez az alkalom nem csupán a közösségünk összetartásáról és az egészséges életmódról szól, hanem arról is, hogy segítsünk azoknak, akiknek szükségük van rá: hozzájárulásotokkal közvetlenül a Bátort Tábort Alapítvány áldozatos munkáját támogatjuk! ✨Helyszín: BENEDICT ReggELIZŐ & BÁR (Budapest, Úszódaru u. 1, 1138) ✨Időpont: 2024. május 26. 9:00 - 13:00 ✨Az esemény hozzájárulása: 5.000 Ft. Jelentkezés menete: 1. Regisztrálj a YOGA LABOR honlapján található eseményre: www.yogalaborstudio.com/esemenyek 2. Jegyedet kivételesen nem a Studio honlapján hanem a BÁTOR TÁBOR ÉLMÉNYKÜLÖNÍTMÉNY kampányában tudod megfizetni: https://elmenykulonitmeny.hu/?elonezet=kampany&p=24940 "Én is Támogatom" 3. Adományozz tetszőleges összeget legalább 5.000 Ft értékben, melyről a visszaigazolást mutasd fel nekünk érkezéskor A részletes programtervet később osztjuk meg a jelentkezőkkel! A helyek száma limitált. Kérünk téged, oszd meg barátaiddal is a linket, ezzel is közelebb kerülve a közös célhoz! Légy részese a YOGA LABOR élménynek. Adománygyűjtésre és jógára fel! Hálás köszönettel és szeretettel, A YOGA LABOR CSAPATA

XY

XY

8 órája

X HUF

Support

XY

XY

11 órája

X HUF

Support

XY

XY

14 napja

X HUF

Support

XY

XY

18 napja

X HUF

Support

Newsletter

Sign up, don’t miss the latest news on Élménykülönítmény and Bátor Tábor! We won’t spam you, however, you can get to know everything about our community programs, trainings, races and learn how your fundraising can change the lives of severely ill children.

Subscribe newsletter