Balla József

Írj magadról valamit!

Money raised 154 000 Ft
Campaigns 1 db
Blog posts 8 db

Campaigns (1)

Sport

Balla József

(Magyar) Hungarian Divide a Bátor Táborért

Closed

154 000 Ft Goal 250 000 Ft 61 %

Blog posts (8 )

4.nap

Még a negyedik nap képei. 

4.nap

Felsőtárkányról drótszamárra pattanva nekivágtam utamnak. Egerig brutál sár volt amit az előző napi eső okozott, többeknek okozott nem kellemes perceket, kilómétereket. Első mélypontom. Bicaj elmerült a sárban. Haladni nem lehetett a felrakódó sártól. A kerék nem forog csak csúszik. Plusz súly az így is jól felpakolt kérekpárra. Cipőkre is került egy kis plusz súly. Mindezt 37°C- ban. Egerbe érve ...

3.nap

  Aggrelekről reggeli órákban indulás. Egészen Felsőtárkányig tekertem ez összesen 109 km lett. A meleg ezt a napot is egy kicsit megbélyegezte. Kisebb nagyobb emelkedők váltották egymást. Délután viszont jött egy kis frissítő zuhé. Éppen a pihenőm alatt ért el szerencsére egy esőbeállónál voltam, majd elállt. Újra nekivágtam, újra esni kezdett egy buszmegállóban vártam meg ...

2.nap

A mai napba körülbelül 100 kilómeter fért bele. Jobban tudtam haladni, a durva emelkedőket magam mögött hagytam. Délután a hőségben pihenőt tartottam estére erőt gyűjtve. Éjszakába nyúló tekeréssel Aggtelekre értem ott a campingben vertem tábort. Kövessétek merre járok! http://event.trackcourse.com/view/hungarian-divide-2021-full/en  

1.nap

A rajtot követően nekivágtam a Zempléni-hegységnek. Kemény kezdet. A napi hőségben megtett kilométerek száma 80 lett. Délután a kánikulában pihenés, erőgyűjtés majd éjszakába nyúló tekerés. Az éjszakát Regéc váránál töltöttem. 

0. Nap Rudabányácska Camping

A "nulladik" este. A holnapi rajt előtt megpihenek. Este a szervezők jóvtából egy ismerkedős "party-n"  vette kezdetét. Finom vacsorával kedveskedtek nekünk.  Holnap jelentkezem!  Kérdéseiteket bátran írjátok meg! 

0.nap

Íme a mentere kész bike!  Holnap 10 órakor rajt. Össz kerékpár súly 35 kiló! 7 napi felszerelés....ruházat, szerszámok, egyéb alkatrész, élelmiszer és kötelező felszerelés stb.  Ma már az indulás Rudabányácskára.

HDD tavaly

A tavalyi évben is felkerekedtem... teljesíteni viszont technikai akadályok okán nem tudtam. (Lemerült navigáció és traker miatt) A közel 600km-ből 80km nem került teljesítésre. Idén viszont a nemes cél erőt ad, hogy végigtekerjem!  Előző év képekben.

Newsletter

Sign up, don’t miss the latest news on Élménykülönítmény and Bátor Tábor! We won’t spam you, however, you can get to know everything about our community programs, trainings, races and learn how your fundraising can change the lives of severely ill children.

Subscribe newsletter