Kárpáti Jonatán

Írj magadról valamit!

Money raised 858 425 Ft
Campaigns 2 db
Blog posts 11 db

Campaigns (2)

Sport

Kárpáti Jonatán

(Magyar) 37. Spar® Budapest Maraton

Closed

489 318 Ft Goal 300 000 Ft 163 %

Sport

Kárpáti Jonatán

35th SPAR Budapest Marathon® Festival

Closed

369 107 Ft Goal 500 000 Ft 73 %

Blog posts (11 )

Új bejegyzés

Sikerült "véletlen" egy maratont futni -szép helyen, jó időben. Videót is készítettünk, ha érdekel, itt tudod megnézni: https://bit.ly/maraton202209

Új bejegyzés

Volt egy beszélgetésen Dörmer Csabával, az RTL Klub riporterével - a Bátor Táborról, azon belül is a Lélekmadár Táborról volt szó. Köszönöm a lehetőséget! https://rtl.hu/fokusz/2022/05/28/bator-tabor-lelekmadar-csalad-gyerek-betegseg-gyasz-feldolgozas-segitseg

Március

Igaz, még sok-sok hónap hátravan a maratonig, de azért kitartóan gyüjtöm a kilométereket :-) A képen a mai futásom látható, február hónapban pedig 81,5 km-t futottam, 5\'33"-as átlagtempóval. A cél idén is a 4 órán belüli célbaérkezés :-)

Új bejegyzés

Sorry, this entry is only available in Hungarian.

Köszönöm szépen!

Kedves barátaim, ismerőseim! Köszönöm mindenkinek, aki támogatta a Bátor Tábor alapítványt, és ezzel engem is motivált egy kis mozgásra. Jelentem, 03.59.48 idővel befutottam a maratonon.  Köszönet a lelkes szurkoló csapatnak, és az alapítvány összes önkéntesének! Tisztelet és elismerés illet benneteket a sok munkáért, amit végeztek és végezni fogtok a beteg és gyógyult ...

Bajáról jelentem :-)

Maratoni felkészülés a finisben: szeptemberben sikerült összesen 213km futni. Örülök, hogy már csak 10 nap van a versenyig, alig várom, hogy  nekiinduljunk a távnak Budapest utcáin! A képen Baja egyik jellegzetes része látható, itt futhatok nap mint nap - a belvárostól és a lakásunktól alig 500m-re... (Ez itt a reklám helye: ha teheted, látogass el erre, gyönyörű kis városban élünk!)

Kirándulás Ólom-hegyen

Volt egy kis futkározás... 27,44km erdőben és füldes úton, sok pókháló között :-) Szuper volt. Köszönet a videóért Szőke Tamás barátomnak!

Félmaraton, avagy ideje komolyabban készülni

Térdműtét utáni első hosszabb táv letudva - bő 22km, nem a legjobb tempóval, de egyedül, frissítést a hátamon cipelve ;-) (Egy csoki, pár sótabletta, 1 liter víz.) Már nagyon várom az őszi maratont! :-)

Maratoni felkészülés újratöltve

Ez az év az elengedésről szól, úgy tűnik. Terveztem menni egy félmaratonra tavasszal, egy Mátra115 túrára nyár elején - nem lett belőlük semmi (COVID). Ugyanígy elmaradt a tavaszi Lélekmadár Tábor (Bátor Tábor szervezés), pedig nagyon vártuk. Közben azért jártam futni, készültem már az őszi maratonra, de a térdem egyre jobban fájt. Egy kisebb artroszkópos beavatkozás lett a vége ...

21. Bartina Teljesítménytúra – Teljesítve

Végigcsúszkáltuk a Bartina túra 42km-es távját, fiammal és barátommal. :-) Hááát, a táv 75%-a fagyott sár/lecsapódott ködpárából képződött jég volt, hálásak voltunk, hogy baleset nélkül végig tudtunk menni.

21. Bartina Teljesítménytúra

Jövő héten egy kisebb túrára megyek Szekszárdra, sajnos kabátot kell húzni, így nem fog látszani a BátorTáboros pólóm... De azért rajtam lesz! :-) http://www.facebook.com/events/1027619717592394/ Jelentkezem egy hét múlva, látogassatok vissza az oldalamra! Addig is: támogassátok a Bátor Tábor alapítványt  rajtam keresztül (vagy bárhogy), és kérjetek meg erre másokat is!

Newsletter

Sign up, don’t miss the latest news on Élménykülönítmény and Bátor Tábor! We won’t spam you, however, you can get to know everything about our community programs, trainings, races and learn how your fundraising can change the lives of severely ill children.

Subscribe newsletter