Kozma Mihály

Írj magadról valamit!

Money raised 78 100 Ft
Campaigns 1 db
Blog posts 13 db

Campaigns (1)

Sport

Kozma Mihály

(Magyar) Los Angeles után most képzeletben Bora Bora

Closed

78 100 Ft Goal 150 000 Ft 52 %

Blog posts (13 )

Új bejegyzés

Sorry, this entry is only available in Hungarian.

Új bejegyzés

Sorry, this entry is only available in Hungarian.

Új bejegyzés

Sorry, this entry is only available in Hungarian.

Új bejegyzés

Sorry, this entry is only available in Hungarian.

Mára ezer alatt….

Mintha szállnék, eddig töretlen a szándék és megteszek mindent ezután is érte hogy majd a célomat elérve, az adomány összege is a megcélzottat is elérje.

Jövőre 1.200 km marad Bora Boráig…

Idén 2.000 kilométert már sikerült teljesíteni a képzeletbeli célom felé haladva. B.U.É.K. mindenkinek.........

Mindenkinek……

Köszönöm a támogatásotokat, és jókívánságom mindenkinek. Legyen áldott és békés a Karácsony, a konyhából csiklandós illat szálljon, fenyőfáról csillagszóró szikra hulljon, hogy a jókedvünk soha el ne múljon, hasznos ajándékára mindenki rátaláljon, jövőre is teljesüljön majd minden álom

élménykülönítmény csoport a Garmin Connecten

Szeretném felhívni a Garmint használó élménykülönítményesek figyelmét hogy a Connecten található egy ilyen nevű csoport, de eddig még nincs sok tagja, pedig ez is egy jó lehetőség lehetne.

Köszönöm……..

Részemről mind azoknak illik a hála, akik idejükből néhány percet rá szánva, megnézték ezen a honlapon hogy mit is csinálok, ezért most nekik is Kellemes Ünnepeket és Boldog Újévet kívánok.

Bora Boráig 1.600 km maradt

Két hónap alatt már lebattyogtam a felét a 3.200-ből.

Tízfokozó táv teljesítve

Ma délután lefutottam a tízfokozóban vállalt 10.420 méterem, kipipálva.

Would be, I’m a walking robot?

Csak semmi extra, és semmi ultra, mindössze fél maratonnyi mocorgás, de azt következetesen és naponta, sétáimat olykor a kocogás váltja, és ritkán az emeleteket lihegve mászva, mára már sikerül néha rövid távokat is futni, a kedvemet ezért sem szegheti semmi, és ha beteg nem leszek, Bora boráig már elvisz csupán a két évnyi lendület.

3.200 kilométerre csak Bora bora…

Sziasztok, talán minden kezdet nehéz, írok most egy pár sort ide ezért, jól tudom hogy a nagy célok mindig csak apró részekből állnak, ezért a kezdésemről ez lenyomata lesz a mának.  

Newsletter

Sign up, don’t miss the latest news on Élménykülönítmény and Bátor Tábor! We won’t spam you, however, you can get to know everything about our community programs, trainings, races and learn how your fundraising can change the lives of severely ill children.

Subscribe newsletter