Petró-Donáth Anikó

Írj magadról valamit!

Money raised 161 868 Ft
Campaigns 1 db
Blog posts 3 db

Campaigns (1)

Sport

Petró-Donáth Anikó

(Magyar) 39. Lidl Balaton-átúszás

Closed

161 868 Ft Goal 150 000 Ft 107 %

Blog posts (3 )

Az úszás napja

Ismét fantasztikus élmény volt a Balazon-átúszás! A család kísért a rajthoz, és idén a várakozás sem tünt olyan hosszúnak, mint tavaly! Nagyon jó volt a szervezés és a víz hőmérséklete is pont jó volt! ? kevés hullámmal kellett megküzdeni, szóval nagyon jól éreztem magam. A távot 2 óra 21 pers alatt sikerült teljesíteni, ami kicsivel jobb, mint az első két alkalommal! ...

Felavattam az új uszodát

Egy kis állapotfrissítés.. Tegnapi edzésem 2,1 km 55 perc alatt az új uszodában. Szuper volt a víz, de itt az ideje elkezdeni a magnéziumot fogyasztani, mert sajnos lábgörcs miatt kellett megállnom a végén.  Ma újúlt erővel fogok csobbani.. :)  

Regisztráció pipa :)

Első bejegyzésem itt.. Sziasztok! Elindult az előnevezés az idei úszásra, úgyhogy magam részéről már regisztráltam is. Hamarosan nyitják az uszodát, és akkor végre könnyebb lesz a felkészülés is :) Szép napot mindenkinek!  

Newsletter

Sign up, don’t miss the latest news on Élménykülönítmény and Bátor Tábor! We won’t spam you, however, you can get to know everything about our community programs, trainings, races and learn how your fundraising can change the lives of severely ill children.

Subscribe newsletter