Vasák Benedek

Írj magadról valamit!

Money raised 226 450 Ft
Campaigns 1 db
Blog posts 4 db

Campaigns (1)

Sport

Vasák Benedek

Panoráma Trail

Closed

226 450 Ft Goal 150 000 Ft 150 %

Blog posts (4 )

45

"Negyvenöt évesen romlik a vérkép,  és nem futsz kilómétert hat perc alatt,  és csillagos helyekkel telve a térkép, és mindenik út kusza álom marad." (Mészöly Ágnes: Negyvenöt) Így utólag bevallhatom, két hétig rettenetes pánikban töltöttem napjaim. Ahányszor elmentem futni, 10-12 kilométer után eszement fájdalom nyilallt a bal térdembe, és lépni sem tudtam utána percekig. Négy-öt próbálkozás után teljesen reménytelennek tűnt, hogy belátható időn belül nemhogy terepmaratont, de még valami aszfaltos, síkvárosi félmaratont képes legyek lefutni. Bejelentkeztem hát a ...

A jótékonyság: járvány

Öt nap alatt sikerült elérni a kitűzött célt és összegyűjteni 150 ezer forintot a Bátor Tábornak. Egy héttel a kampány indulása után már több mint 200 ezer forintot adtak össze közeli és távoli ismerőseim, barátaim, kollégáim - és teljesen ismeretlenek is. Mielőtt nyilvánosan is megköszönöm (nekik négyszemközt vagy levélben már megtettem), gyorsan megosztom személyes történetemet és levonom a tanulságot: a jótékonyság járvány. Pontosan három héttel ezelőtt, szeptember 22-én indultam el életem második futóversenyén, a zebegényi Panorámafutáson. A rajt előtt feltűnt nekem a tömegben egy ...

Vasárnap délelőtti edzés…

...az irodámban. Az edzés annyiból áll, hogy a munkahelyem ablakából pont rálátok a Spar maraton mezőnyére, köztük a sok száz Élménykülönítményes futóra. Innen is üdvözlöm őket, két hét múlva rajtam a sor, terepmaratont futni a Panoráma Trailen a Zemplén vadregényes várai között. 72 óra alatt összegyűlt a támogatás háromnegyede. Ez kötelez és lekötelez.

48 óra

48 óra alatt rengetegen válaszoltatok a hívásra. 48 óra alatt összegyűlt a megcélzott összeg kétharmada. Fantasztikusak vagytok, ez hihetetlenül motiváló. Nagyon köszönöm, a Bátor Tábor nevében is!

Newsletter

Sign up, don’t miss the latest news on Élménykülönítmény and Bátor Tábor! We won’t spam you, however, you can get to know everything about our community programs, trainings, races and learn how your fundraising can change the lives of severely ill children.

Subscribe newsletter