Bátor Futó Gyalogkakukk

Barabás Tímea

III. Rotary Debrecen Félmaraton és Maraton / 5 fős maraton váltó

Sajnos tudom, hogy a krónikusan beteg gyerekek mit élnek át egy-egy kórházi kezelés után, és hogy milyen nehéz elfeledtetni velük azokat a napokat. Hogy milyen nehéz újra beilleszkedniük a közösségbe… És hogy nem könnyű mosolyt csalni az arcukra.

A Bátor Tábor Alapítvány tizenkét éve foglalkozik daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával. Évente 750 súlyos beteg gyereknek biztosít sikerélményekben és megerősítésben gazdag vidám programokat – olyan kalandokat, amiktől a gyerekek új erőre kapnak, erősödik az önbizalmuk és a gyógyulásukba vetett hitük. Márpedig a gyógyszerek mellett ezekre is nagyon nagy szükség van a felépüléshez. Ahogy egy táborozó mondta: „Az orvosok az életemet, a Bátor Táborosok az életkedvemet adták vissza.”

Bízom benne, hogy a csapatommal minél több gyereket tudunk eljuttatni a Bátor Táborba, hogy feltöltődjenek, és megfeledkezhessenek a betegségükről.
Most Te is segíthetsz Nekik, ha örökbe fogadsz egy-két kilométert a futásunkból.

Veled messzebb jutunk!

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Csapat eddig gyűjtött: 64 500 HUF

Hírfolyam szűrése:

Versenyek (1)

III. Rotary Debrecen Félmaraton és Maraton
64 500 HUF