Metlife Biztosító Csapata

Bodó Péter György

30. Telekom Vivicittá /

Barátaim, kollégáim, ismerőseim, a környezetemben mindenki tudja rólam, hogy mennyire sportszerető ember vagyok. Már kisgyermek korom óta számos sportágban próbára tettem magam, mindig nagy kedvvel, lelkesedéssel. Mind közül az egyik kedvencem, na persze a foci után, a futás maradt.

Futok, mert szeretek. Futok, mert az egészséges életmód elengedhetetlen részének tartom.Futok, mert segít a mindennapi stressz leküzdésében.Futok, mert négy csodálatos gyermekem van, akiket példamutatásommal szeretnék felnevelni. …

És most már futok azért is, mert ezzel másokon is segíthetek az Élménykülönítmény tagjaként, a MetLife Biztosító csapatában.

A Bátor Tábort 2001-ben alapították azzal a céllal, hogy daganatos, cukorbeteg, krónikus izületi gyulladással, vagy haemophiliával kezelt gyermekek részére komplex terápiás rekreációs programokat szervezzenek. Egyre több önkéntes segítségével, élményterápiás módszerekkel táboroztatják a beteg gyermekeket, ami egyedülálló kezdeményezés Közép-Európában.

Megköszönöm, ha velem együtt Ön is támogatja ezt a csodálatos alapítványt! Vásároljon meg jelképesen néhány kilométert!

„Ha elhiszed, hogy legyőznek – legyőztek.
Ha elhiszed, hogy nem mered – nem mered.
Ha győzni akarsz, de azt hiszed, nem győzhetsz,
Csaknem biztos, hogy nem te leszel a győztes.
(…)
Az élet csatáit nem mindig
Az erősebb, gyorsabb nyeri,
És előbb-utóbb az győz,
Aki, hogy győzhet, elhiszi.”
(Walter D. Wintle)

Adománygyűjtési cél:

800 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Csapat eddig gyűjtött: 932 187 HUF

Hírfolyam szűrése:

Versenyek (2)

30. Telekom Vivicittá
932 187 HUF
29. SPAR Budapest Maraton
680 928 HUF

Támogatóim (6)

HTA
EK
ZG
SL
TB
XY