Futá-rock 1

Bodor Nóra

27. Spar Budapest Maraton / Maraton váltó

Bodor Nóra vagyok, egyetemi hallgató. A Bátor Táborról először az egyik legjobb barátomtól hallottam, már akkor lenyűgözött az önkéntesek munkája, tenni akarása azért, hogy egy olyan élményt nyújtsanak a súlyos beteg gyerekeknek, amely visszaadja a gyógyulásba vetett hitüket és az életkedvüket. Boldog vagyok, hogy most én is részese lehetek ennek, hiszen a sport és a futás mindig szerves része volt az életemnek, így külön örülök, hogy ezt most jó ügyért tehetem.

A Bátor Tábor Alapítvány már 11 éve biztosít, évente 700 súlyos beteg gyereknek, olyan kalandokat, amiktől a kicsik új erőre kapnak, erősödik a gyógyulásba vetett hitük. A sok élmény mellett, az új barátságok is, amelyek a táborban köttetnek, sok örömöt csempészhetnek a gyerkőcök napjaiba. Élménykülönítményhez való csatlakozásommal és a jótékonysági futásommal a barátaimat, hozzátartozóimat és a környezetemben élőket szeretném közös jótettre inspirálni.

Saját tapasztalatból tudom, hogy egy tábor milyen feltöltődést adhat, így 2012. október 7-én én ezekért az élményekért állok majd rajthoz a 27. Spar Budapest Maratonon. Kérlek, állj mellém Te is, fogadd örökbe egy kilométeremet egy-két ezer forint felajánlásával. Veled együtt messzebb jutunk!

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Csapat eddig gyűjtött: 301 500 HUF

Hírfolyam szűrése:

Versenyek (1)

27. Spar Budapest Maraton
301 500 HUF