Alcoans in Motion

Cseh Ervin

22. K&H mozdulj! maraton- és félmaraton váltó / Maraton váltó

Az Élménykülönítményhez való csatlakozásunkkal, a jótékonysági futásunkkal a barátainkat, hozzátartozóinkat és a környezetünkben élőket szeretnénk közös jótettre inspirálni.

A Bátor Tábor Alapítvány tizenhárom éve foglalkozik daganatos és krónikus beteg gyerekek és családtagjaik élményterápiás táboroztatásával. Évente több, mint 1000 táborozónak biztosít sikerélményekben és megerősítésben gazdag vidám programokat – olyan kalandokat, amiktől a gyerekek új erőre kapnak, erősödik az önbizalmuk és a gyógyulásukba vetett hitük. Márpedig a gyógyszerek mellett ezekre is nagyon nagy szükség van a felépüléshez. Ahogy egy táborozó mondta: „Az orvosok az életemet, a Bátor Táborosok az életkedvemet adták vissza.”

2015. június 14-én mi is ezekért az élményekért állunk majd rajthoz a 22. K&H mozdulj! maraton – és félmaraton váltón. Kérlek, állj mellénk Te is, fogadd örökbe egy kilométerünket egy-két ezer forint felajánlásával. Veled együtt messzebb jutunk.

Adománygyűjtési cél:

686 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Csapat eddig gyűjtött: 706 875 HUF

Hírfolyam szűrése:

  • jún 02
  • AF

    Alcoa Foundation

    706 875 Ft-tal támogatja Alcoans in Motion csapatát

Versenyek (2)

Támogatóim (1)

AF