Futá-rock 1

Gacs Edina

27. Spar Budapest Maraton / Maraton váltó

Gacs Edina vagyok, és nagyon örülök annak, hogy ellátogattatok az oldalunkra.

Számomra nagyon fontos, hogy ha lehetőségem van rá, ott segítsek, ahol csak tudok. A Bátor Tábor szervezői olyan tevékenységet folytatnak, amit mindenképpen támogatni szerettem volna. Biztosan sokunknak vannak, olyan emlékei nyaralásról, legyen az belföld vagy külföld, vagy akár egy egynapos kirándulásról, ami maradandó emléket adott a számunkra. Nekem több ilyen is van. Ide tartozik például az Éden Hotel Mexico-i forgatása is. Akkor gondoljunk bele abba, hogy azok a gyerekek, akik életük nagy részét kórházban töltik, mennyi új, felejthetetlen élményt kaphatnak egy ilyen táborban, ami nem mellesleg a gyógyulásukat is elősegíti. Számukra sokkal többet jelent, hogyha megtanulhatnak lovagolni vagy akár íjászkodni is társaikkal együtt, mint amit mi átélünk egy nyaralás alatt. Azért csatlakoztam az Élménykülönítményhez, és azért futok a kis lurkókért, hogy minél több ilyen felejthetetlen élményben legyen részük.

Arra szeretnélek megkérni Titeket, hogy ha lehetőségetek van arra, hogy minél több kis beteg gyerkőc arcára mosolyt csaljunk, akkor támogassuk együtt őket egy doboz jégkrém árával, illetve annyival amennyi nem fog hiányozni a családi kasszából.

„Jó tett helyébe jót várj” – én hiszek abban, hogy a segítség mindig viszonzásra talál.

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Csapat eddig gyűjtött: 301 500 HUF

Hírfolyam szűrése:

 • okt 03
 • XY

  XY

  5 000 Ft-tal támogatja Futá-rock 1 csapatát

  Tapolca...:)))
 • SE

  Szkalák Eszter

  - támogatja Futá-rock 1 csapatát

  Hajrá Edcsi :)))
 • Sze 30
 • GE

  Gacs Edina

  5 000 Ft-tal támogatja Futá-rock 1 csapatát

  "Sok kis ember sok kis helyen, miközben sok kis dolgot megtesz, megváltoztathatja a világ arcát. " :) :) Hajrá, hajrá már csak egy hét :)
 • Sze 29
 • BP

  Berki Péter

  10 000 Ft-tal támogatja Futá-rock 1 csapatát

  túrógombóc után jöjjön a desszert

Versenyek (1)

27. Spar Budapest Maraton
301 500 HUF

Támogatóim (4)

XY
SE
GE
BP