Kopogós Kocogók

Gazdagné Ványai Ildikó

27. Spar Budapest Maraton / Maraton váltó

3 gyerek édesanyja vagyok. Ezzel talán el is mondtam a legfontosabbat magamról. Az Élménykülönítmény üzenete első hallásra megfogott. Úgy éreztem, hiába jut mostanában kevesebb időm magamra, be kell vállalnom ezt a futást a beteg gyerekekért. Ennél könnyebb segítségnyújtási forma talán nincs is. Főleg, ha a szeretteim és a barátaim is mellém állnak.

Bár általában maximum 6-7 kilométert szoktam futni, felkészülök becsülettel és október 7-én 12,5 kilométert teljesítek a Bátor Táborért és az ott táborozó daganatos gyerekekért. Nagyszerű dolognak tartom, hogy az alapítvány táboraiban pozitív élményekkel, megerősítő sikerekkel próbálják túllendíteni a gyerekeket a betegség szörnyűségein.

A cél és az, hogy egy ilyen alapítványban vállalhatok szerepet, biztosan engem is repíteni fog futás közben. Mint ahogy az adományok is, amiket ezzel összegyűjthetek. Kérlek, fogadd örökbe Te is egy kilométeremet. Segítsünk közösen!

Köszönöm.

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Csapat eddig gyűjtött: 263 750 HUF

Hírfolyam szűrése:

 • Sze 06
 • GF

  Gazdag Ferenc

  5 000 Ft-tal támogatja Kopogós Kocogók csapatát

  HAJRÁ ANYA!!!!
 • GVI

  Gazdagné Ványai Ildikó

  5 000 Ft-tal támogatja Kopogós Kocogók csapatát

  :-)

Versenyek (1)

27. Spar Budapest Maraton
263 750 HUF

Támogatóim (2)

GF
GVI