osoNOL

Huszák Balázs

27. Spar Budapest Maraton / Maraton váltó

Sok jogászkodós üldögélés, lustálkodás után három éve felálltam, és elkezdtem futni. Eddig magamért, egészségemért, a jó kondícióért futottam. Most másokért is futhatok, és ez jó érzéssel tölt el.

Azt szeretném, ha Ti is felállnátok és támogatnátok a beteg gyerekeket. Nektek ez valószínűleg könnyebb lesz, mint nekem először egyben lefutni öt kilométert. Jó érzés volt, bár alig kaptam levegőt, a szívem pedig majdnem kiugrott a helyéről. Most a ti szívetekre is szükség lesz, csak ne ugráljon (majd az enyém fog), hanem inkább nagy legyen.

A Bátor Tábor Alapítvány tizenegy éve foglalkozik daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával. Évente 700 súlyos beteg gyereknek biztosít sikerélményekben és megerősítésben gazdag vidám programokat – olyan kalandokat, amiktől a gyerekek új erőre kapnak, erősödik az önbizalmuk és a gyógyulásukba vetett hitük. Márpedig a gyógyszerek mellett ezekre is nagyon nagy szükség van a felépüléshez. Ahogy egy táborozó mondta: „Az orvosok az életemet, a Bátor Táborosok az életkedvemet adták vissza.”

2012. október 7-én én is ezekért az élményekért állok majd rajthoz a 27. Spar Budapest Maratonon. Kérlek, állj mellém Te is, fogadd örökbe egy kilométeremet egy-két ezer forint felajánlásával. Veled együtt messzebb jutunk.

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Csapat eddig gyűjtött: 309 000 HUF

Hírfolyam szűrése:

  • Sze 07
  • TL

    Tóth Levente

    25 000 Ft-tal támogatja osoNOL csapatát

Versenyek (1)

27. Spar Budapest Maraton
309 000 HUF

Támogatóim (1)

TL