Sugar Rush

Huszár Réka

29. SPAR Budapest Maraton / Flora Maratonstaféta (4 fős maraton váltó)

Csapatunk idén már nem először vág neki az élménykülönítmény adománygyűjtő futásának, a tavalyi maratonváltó sikeres teljesítése után egy percig sem volt kérdés, hogy idén is akarjuk-e folytatni.

A nevem Huszár Réka, 19 éves vagyok, és jelenleg egy miskolci középiskola tanulója, ahol egy két tanítási nyelvű, magyar-spanyol képzésen veszek részt. Szabadidőmben futok, kosárlabdázom, valamint ha időm engedi, gitározom is.

Csapatunknak személyes kötődése van a Bátor Táborhoz, ugyanis ketten, Heiner Levente és én cukorbetegek vagyunk, Ő három alkalommal részt is vett a turnusokban, és csakis pozitív véleményt hallottunk tőle. Így egyértelmű volt, hogy ahogy lehet, megpróbáljuk támogatni a tábor működését, hogy még több fiatalnak lehessen része abban az élményben, amit Levi többször is megtapasztalhatott. Mivel mind a négyen évek óta versenyszerűen sportolunk, kézenfekvő, hogy úgymond összekössük a kellemeset a hasznossal, és a sport által próbáljuk meg elérni célunkat, támogatni a tábor létrejöttét.

Ezért kedves barátunk, ismerősünk, családtagunk, vagy akár egy kedves idegen, aki idetévedt az adatlapunkra, fontold meg, hogy “örökbe fogadsz egy kilométert” a futásunkból, és ezzel támogatod a Bátor Tábor létrejöttét. Előre is köszönjük.

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Csapat eddig gyűjtött: 288 700 HUF

Hírfolyam szűrése:

 • Sze 12
 • HF

  Huszár Ferenc

  20 000 Ft-tal támogatja Huszár Réka kampányát

 • Sze 11
 • TJ

  Tasi Judit

  - támogatja Huszár Réka kampányát

  Hajrá hajrá!

Versenyek (2)

29. SPAR Budapest Maraton
288 700 HUF
28. Spar Budapest Maraton
299 000 HUF

Támogatóim (2)

HF
TJ