Rákos-patak parti patrióták

Kovács Attila

Ultrabalaton 2015 / Speciális csapat

Mindig is szerettem sportolni, főleg azokat a szabadtéri mozgásformákat kerestem, ahol kiélhetem az örök nyughatatlan, állandó aktivitást kereső énemet. A hosszú távú futás számomra ennek a vágynak egy ideális megtestesítője, ahol amatőrként is rengeteg sikerélményt lehet gyűjteni minden kilométerrel. Nincs olyan nehéz hétköznap, ahol egy esti futás nem hozna mosolyt az arcokra.
Az egyedüli futások után rájöttem, hogy csapatban, társakkal ez a magányosnak tűnő sport még nagyobb élmény. Évente több versenyen is indulok, ahol a felkészülés, az izgatott várakozás, az „út” rengeteg lelkierőt, örömet ad, talán többet, mint az esemény maga.

A következő célkitűzésünk, hogy az Ultrabalaton 220 kilométerét lefussuk csapatban, a saját boldogságunkon kívül hordoz egy másik célt is. Az Élménykülönítmény, a Bátor Tábor Alapítvány jótékonysági sportközössége, súlyos beteg gyerekek megsegítésére jött létre. Szeretnénk segíteni néhány beteg gyereknek, hogy az ő nem könnyű hétköznapjaikban is életkedvet adjon nekik az, hogy izgalommal, boldogan várhassák a nyári táborozásukat, ahol egy nagyszerű közösségben az élet napos oldalát élvezhetik pár napig.
Ezt a célt mi úgy tudjuk segíteni, hogy az Ultrabalaton verseny figyelemfelkeltő erejét felhasználva megkérünk Téged is, hogy velünk együtt Te is támogasd az alapítványt, lehetőségeidhez mérten.
Kérlek segíts a gyerekeknek akár csak 1000-2000 forinttal is.
Köszönöm!

Adománygyűjtési cél:

250 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Csapat eddig gyűjtött: 277 759 HUF

Hírfolyam szűrése:

Versenyek (1)

Ultrabalaton 2015
277 759 HUF

Támogatóim (6)

XY
XY
VT
KK
SG
XY