Savim Hungary

Kovács Dóra Fanni

28. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton / Félmaraton trió (8,2 km - 4,6 km - 8,3 km )

Futni jó, együtt lenni jó, segíteni jó…és kell….

A Bátor Tábort 2010-ben ismertük meg egy rendezvény kapcsán, amikor az Alapítvány vezetőségét szállodánkban fogadtuk. Mosolygós, lelkes, segítőkész, kitartó és profi csapat, akik minden nap azért dolgoznak, hogy daganatos és krónikus beteg gyerekek életét javítsák, gyógyulásukat segítsék.

Az élményterápiás táboroztatás során évente több, mint 750 gyermeket tudnak felejthetetlen élményekhez, színes programokhoz juttatni úgy, hogy közben teljes körű orvosi felügyeletet, gyógyszereket, egészséges, tápanyagban gazdag étkezést és még sok minden mást biztosítanak számukra. Ezen felül táborban töltött idő alatt a gyerekek gondoskodást, hitet, reményt és sok-sok szeretetet kapnak, hála az ott dolgozó csapatnak, orvosoknak, önkénteseknek.

Mi úgy gondoltuk, azzal segítünk, ha Értük futunk a szeptember 8.-i félmaratonon, 3-as váltóban, a Hotel Parlament és a Hotel Palazzo Zichy képviseletében. Kollégáink, barátaink pedig lelkes szurkolással járulnak hozzá a cél eléréséhez.

Ha Te is szeretnél hozzánk csatlakozni, akkor – akár 1000 Ft-tal – támogasd, kérlek a kitűzött célt!

KÖSZÖNJÜK!

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Csapat eddig gyűjtött: 249 000 HUF

Hírfolyam szűrése:

  • Sze 05
  • XY

    XY

    - támogatja Savim Hungary csapatát

Versenyek (2)

28. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton
249 000 HUF
27. Spar Budapest Maraton
561 000 HUF

Támogatóim (1)

XY