Krakomperger-Galambos Dóra

36. Wizz Air Budapest Félmaraton / Egyéni félmaraton

Sziasztok!

A sport szeretete és a mozgás mindig is az életem szerves része volt egészen kis tökmag koromtól kezdve. Hobbifutóként bármikor jól esik egy fárasztó munkanap után felhúzni a nyúlcipőt és lefutni néhány kilométert, de ezúttal ennyivel nem elégszem meg. Nem kisebb célt tűztem ki magam elé, mint hogy teljesítsem életem első félmaratoni távját.

Ahhoz, hogy szívemet-lelkemet beleadva tudjak készülni és dolgozni azért, hogy teljesítsem is a kitűzött célt, úgy gondoltam, szeretnék egy nemes ügy mellé is beállni teljes mellszélességgel. Csatlakoztam hát az Élménykülönítményhez és jótékony céllal állok rajthoz 2021. augusztus 29-én a 36. Wizz Air Budapest Félmaratonon a súlyos beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával foglalkozó Bátor Tábor Alapítvány futócsapatának tagjaként.

Adománygyűjtési célom 200 000 Forint. Amennyiben megteheted, arra kérlek, hogy egy mozijegy/korsó sör/hideg fröccs árával Te is segíts, hogy összegyűlhessen ez az összeg, fogadj örökbe egy kilométert a futásomból! 🙂

Ne felejtsétek, sok kicsi sokra megy! Neked lehet, hogy csak egy gombóc fagyi ára, de a Bátor Táboros gyerkőcöknek örök élményeket fog jelenteni.
Köszönöm!! ^^

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Összesen gyűjtött: 232 518 HUF

Hírfolyam szűrése:

Versenyek (1)

36. Wizz Air Budapest Félmaraton
232 518 HUF

Támogatóim (39)

XY
GJ
TL
XY
BR
NA
XY
XY
XY
MCG
AB
LA
XY
ECG
JI
SZ
GA
KL
EI
XY
CM
GZ
KL
TB
VB
SG
FA
SZ
GA
áL
KD
HA
AB
SD
NV
HT
VZ
BD