Bátor Tábor RohaNosztag

Kreszta Zoltán

27. Spar Budapest Maraton / Maraton váltó

“Kevesebb szenvedés lesz a világon, ha én nem okozok senkinek, soha.”
Sokan próbáljuk magunkat tartani ehhez a nemes gondolathoz több-kevesebb sikerrel.

Hiába törekszünk viszont arra, hogy ne ártsunk senkinek, így csökkentve az egy főre jutó szenvedést a világban, a súlyos beteg gyerekeken csak tettekkel lehet segíteni. Csapattársamon, Andin keresztül ismertem meg a Bátor Tábor tevékenységét, és miután a segítségemet kérve felfedezte “a futás csodálatos világát”, megmutatta, hogyan segíthetnék én a beteg gyerekeken.

20 éve futok maratonokat, de nem gondoltam soha, hogy a hobbimmal is tudok jótékonykodni.

Az Élménykülönítményhez való csatlakozásommal a barátaimat, hozzátartozóimat és a környezetemben élőket szeretném közös jótettre inspirálni.

A Bátor Tábor Alapítvány tizenegy éve foglalkozik daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával. Évente 700 súlyos beteg gyereknek biztosít sikerélményekben és megerősítésben gazdag vidám programokat – olyan kalandokat, amiktől a gyerekek új erőre kapnak, erősödik az önbizalmuk és a gyógyulásukba vetett hitük. Márpedig a gyógyszerek mellett ezekre is nagyon nagy szükség van a felépüléshez. Ahogy egy táborozó mondta: „Az orvosok az életemet, a Bátor Táborosok az életkedvemet adták vissza.”

2012. október 7-én én is ezekért az élményekért állok majd rajthoz a 27. Spar Budapest Maratonon. Kérlek, állj mellém Te is, fogadd örökbe egy kilométeremet egy-két ezer forint felajánlásával. Veled együtt messzebb jutunk.

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Csapat eddig gyűjtött: 238 625 HUF

Hírfolyam szűrése:

Versenyek (1)

27. Spar Budapest Maraton
238 625 HUF

Támogatóim (9)

XY
GK
DGZ
VT
KL
BD
GP
VM
B