Jóbarátok

Kudarné Pap Zsófia

27. Spar Budapest Maraton / Maraton váltó

Szurkolóként vettem részt az Élménykülönítmény előző futóversenyén. ahol a férjemnek és csapatának, illetve az egész Bátor Táboros közösségnek drukkoltunk. Csodálatos élmény volt! Akkor döntöttem úgy, hogy a következőn én is ott leszek, mint futó. Felemelő érzés, hogy ennyi ember ilyen nemes célból teszi ezt, és négy fiúgyermekünknek is követendő példa lesz.

Az Élménykülönítményhez való csatlakozásommal, a jótékonysági futásommal a barátaimat, hozzátartozóimat és a környezetemben élőket szeretném közös jótettre inspirálni.

A Bátor Tábor Alapítvány tizenegy éve foglalkozik daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával. Évente 700 súlyos beteg gyereknek biztosít sikerélményekben és megerősítésben gazdag vidám programokat – olyan kalandokat, amiktől a gyerekek új erőre kapnak, erősödik az önbizalmuk és a gyógyulásukba vetett hitük. Márpedig a gyógyszerek mellett ezekre is nagyon nagy szükség van a felépüléshez. Ahogy egy táborozó mondta: „Az orvosok az életemet, a Bátor Táborosok az életkedvemet adták vissza.”

2012. október 7-én én is ezekért az élményekért állok majd rajthoz a 27. Spar Budapest Maratonon. Kérlek, állj mellém Te is, fogadd örökbe egy kilométeremet egy-két ezer forint felajánlásával. Veled együtt messzebb jutunk.

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Csapat eddig gyűjtött: 53 000 HUF

Hírfolyam szűrése:

 • Sze 19
 • HJ

  Heidt Judit

  5 000 Ft-tal támogatja Jóbarátok csapatát

  Hajrá Zsófi!!!!
 • Sze 13
 • MHA

  Molnárné Heidt Anikó

  5 000 Ft-tal támogatja Jóbarátok csapatát

  HAJRÁ ZSÓFI!! HAJRÁ ZSOLT!!
 • KPZ

  Kudarné Pap Zsófia

  10 000 Ft-tal támogatja Jóbarátok csapatát

  KITARTÁS!!!!!!!!!

Versenyek (1)

27. Spar Budapest Maraton
53 000 HUF

Támogatóim (3)

HJ
MHA
KPZ