Bátor Tábor Alapítók

Mohai Mónika

27. Spar Budapest Maraton / Maraton váltó

2001-ben egyike voltam a Bátor Tábor 9 alapítójának. Azóta sokfelé sodort minket a sorsunk, de idén végre újra találkoztunk. Örömmel, bár nagy izgalommal vágunk neki – ismét közösen – ennek a kalandnak. A Bátor Tábor filozófiájához híven olyan kihívást vállalunk most, amelyhez ki kell ugyan lépnünk a komfortzónánkból, de biztosan sikerrel teljesítjük, és amit így adni tudunk, azzal mi is egy kicsit többek leszünk.

Csatlakoztunk az Élménykülönítményhez, és jótékonysági futásunkkal a barátainkat, hozzátartozóinkat és a környezetünkben élőket szeretnénk közös jótettre inspirálni. A Bátor Tábor Alapítók csapatában 2012. október 7-én rajthoz állok a 27. Spar Budapest Maratonon.

Alapító társaimmal és Barnabás fiammal futok egy csapatban, aki éppen abban az évben született, mint a Bátor Tábor. 6,1 km-t szeretnék teljesíteni, amihez még sokat kell edzenem. Kérlek, állj mellém Te is, fogadd örökbe egy kilométeremet egy-két ezer forint felajánlásával!

Köszönöm! 🙂

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Csapat eddig gyűjtött: 254 250 HUF

Hírfolyam szűrése:

Versenyek (1)

27. Spar Budapest Maraton
254 250 HUF

Támogatóim (32)

DKB
DHZ
XY
SG
KT
BS
B
BM
VR
SA
SI
NB
XY
BM
B
PL
MR
BM
DNI
BA
XY
GH
FL
FA
ML
AB
KZ
DAE