NN Élménykülönítmény

NN Élménykülönítmény

31. SPAR Budapest Maraton® / Speciális csapat

Minden megtett kilométer számít. Mi az NN-nél hiszünk abban, hogy lehetőségünk van a legtöbbet kihozni az emberekből. Elkötelezetten támogatjuk a futást, hiszen olyan sport, amelyben a siker a kitartáson és az elszántságon múlik, így jelentős lépéseket tehetünk egy egészségesebb, teljesebb élet irányába. A futás mindenkié. Az utca, a folyópart, egy liget – az első megtett lépések változtatják futópályává. Olyan hellyé, ahol nap, mint nap legyőzzük magunkat és leküzdjük saját korlátainkat.

A csapat számít. Noha a futás egyéni sport, együtt messzebbre jutunk. Az NN Élménykülönítmény tagjai egyénileg és csapatban is edzenek, készen állnak arra, hogy a lehető legtöbbet tegyék közös céljukért: kiállni a jó ügyért és összegyűjteni 300 000 forintot a Bátor Tábor javára.

A Bátor Tábor 15 éve segít súlyos beteg gyerekeknek a betegségükkel járó félelem, szorongás és bezártság leküzdésében. Olyan közösséget teremt, ahol a gyerekek megnyílhatnak, barátokat szerezhetnek, és felejthetetlen élményekben lehet részük. „Az NN Élménykülönítmény tagjaiként támogatjuk a Bátor Tábor céljait, hiszen egyedülálló és pótolhatatlan segítséget nyújtanak a gyerekeknek. Sajnos, akit nap, mint nap betegként kezelnek, sokkal nehezebben gyógyul. Aki azonban újra átélheti a gondtalanságot és azt, hogy képes önfeledten játszani, óriási erőt kap a gyógyuláshoz” – mondták az NN Élménykülönítmény futói.

Az NN Biztosítót ők képviselik majd a versenyen az alábbi távokon:

Kovács Péter – 42 km
Jenei János, Blastik Mátyás, Kosdi Balázs és Lakó Dániel – 42 km váltóban
Darnai Viktória – 5 km

Hiszünk abban, hogy az NN Élménykülönítménnyel elérjük a kitűzött célt és teljesítjük a távot, de hiszünk abban is, hogy támogatással az adománygyűjtési célunkhoz is közelebb kerülünk.

Az összefogás számít.

Az NN Biztosító elkötelezett támogatója a futásnak nem csak Magyarországon, hanem világszerte is. Idén második alkalommal álltunk az NN Ultrabalaton mellé névadóként és második alkalommal rendeztük meg az NN Family Run családi futónapot a Városligetben. Kollégáink közül egyre többen kapcsolódnak be a futó közösség életébe. Közös edzéseken készülnek a futó programokra és csapatként állnak rajthoz számos eseményen. Az idei NN Family Run-on is sokan voltak ott a rajtzónában, ebbe a jó hangulatú programba enged bepillantást ez a videó:

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=V_H7PrOHwUA[/YOUTUBE]

Adománygyűjtési cél:

300 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Csapat eddig gyűjtött: 171 200 HUF

Hírfolyam szűrése:

Versenyek (2)

31. SPAR Budapest Maraton®
171 200 HUF
30. SPAR Budapest Maraton
505 500 HUF

Támogatóim (37)

ZP
KK
SE
UZ
XY
CI
CI
OG
PZ
XY
DM
XY
TN
TI
XY
XY
XY
HH
SI
XY
XY
VK
ZA
BM
SI
PA
XY
XY
HM
XY
XY
XY
RT
XY
VR
HM
CG