OH-Sokk

Sáli Nikoletta

27. Spar Budapest Maraton / Maraton váltó

Még nyár kellős közepén, valamelyik nap délelőtt „berobogott” hozzám az egyik kedves kolléganőm a Kommunikációról, aki mindenféle kertelés nélkül nekem szegezte az alábbi kérdést: „Te szoktál futni, ugye?”. Persze – őt ismerve – sejtettem, hogy gyors feltűnésével és érdeklődésével biztosan nem az alakom karbantartásának mikéntje érdekelné…

Az Oktatási Hivatal keretén belül elindult egy olyan kezdeményezés, amely arról szólt, hogy az Élménykülönítmény futóinak számát gyarapítva, a munkahelyünk „színeiben” próbáljunk meg egy olyan nemes ügy mellé állni, amellyel beteg gyermekek felépülését támogathatjuk.

Hallomásból, vagy rosszabb esetben személyes érintettség útján ismeretes lehet, hogy egy beteg gyermek gyógyíttatása sajnos jelentős anyagi áldozattal jár, másrészt viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy a betegség leküzdése, a teljes felépüléshez vezető úton való végighaladás nem csak a családtagoknak jelent igen nagy lelki megterhelést, hanem egyben a kis betegnek is.

A Bátor Tábor Alapítvány által szervezett táborok – a családok számára mindenféle költség nélkül – azt a célt szolgálják, hogy a daganatos és krónikusan beteg gyermekek gyógyulását segítsék elő. Ezen cél elérése érdekében gondoskodnak arról, hogy a gyerekek a táborokon való részvétel során olyan élményekkel gazdagodjanak, amelyek erősítik őket az önmagukba vetett hitükben, abban, hogy betegségük igenis leküzdhető.

Csapatom – a 27. Spar Budapest Maratonon való részvétellel – ezen táborokhoz gyűjt adományokat.

Kérlek, hogy utunk egy-egy kilométerének örökbefogadásával (akár egy teljesen jelképes összeggel) támogasd Te is a beteg gyermekek felépülését.

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Csapat eddig gyűjtött: 295 000 HUF

Hírfolyam szűrése:

  • Sze 06
  • XY

    XY

    - támogatja OH-Sokk csapatát

Versenyek (1)

27. Spar Budapest Maraton
295 000 HUF

Támogatóim (1)

XY