Kopogós Kocogók

Suba Viktória

27. Spar Budapest Maraton / Maraton váltó

Fehér Zsófia vagyok, 14 éves. A sport nagyon közel áll hozzám, versenyszerűen snowboardozom. Éppen ezért Ausztriában szeretném tovább folytatni a tanulmányaimat. A motivációval, és a célokkal tehát általában amúgy sem szokott gond lenni. De a mostani célkitűzés számomra is egészen különleges. Édesanyámmal és barátnőivel indulunk az október 7-i év Spar Budapest Maratonon.
Életemben először jótékony cél érdekében fogok futni.

Olyan kortársaimon szeretnék segíteni a futásommal, akik nem olyan szerencsések, mint én. Akiknek egészen másfajta kihívásokkal kell naponta szembe nézniük. Szeretném, ha minél több beteg gyerek juthatna el a Bátor Táborba, hogy az ott átélt élményeknek köszönhetően megerősödve küzdhessen tovább a betegségével és le is győzhesse azt.

Csapattársaimmal az edzést megkezdtük, hajtom a “lányokat”, nem engedem nekik a lazsálást! Hiszem és tudom, hogy nagyon sok jó ember vesz minket körül, akiknek számítunk is a támogatására! Megkérek minden barátot, barátnőt, ismerőst és ismeretlent, hogy segítsenek, támogassanak és mi ígérjük, hogy mindent megteszünk.

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Csapat eddig gyűjtött: 263 750 HUF

Hírfolyam szűrése:

Versenyek (2)

27. Spar Budapest Maraton
263 750 HUF
27. Spar Budapest Maraton
263 750 HUF