Fairy Tale

Szathmári Zita

28. Spar Budapest Maraton / Flora Maratonstaféta (4 fős maraton váltó)

Az Élménykülönítményhez való csatlakozásom gyakorlatilag idén is egyértelmű volt.
Tavaly szuper idővel zártunk és fantasztikus eredményeket értünk el, majdnem 17 millió Ft-ot gyűjtöttünk össze a futóinkkal!

A Bátor Tábor Alapítvány tizenkét éve foglalkozik daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával. Évente 750 súlyos beteg gyereknek biztosít sikerélményekben és megerősítésben gazdag vidám programokat – olyan kalandokat, amiktől a gyerekek új erőre kapnak, erősödik az önbizalmuk és a gyógyulásukba vetett hitük.

Cimboraként sikerült személyes tapasztalatokat szereznem, melyek – számomra is – csodás élményt nyújtottak. Közeli ismerőseim bizonyára emlékeznek a sok jó sztorira, emlékre, amiket hazaérkezésemkor ontottam magamból, akikkel pedig esetleg nem vagyok ilyen viszonyban, azoknak segítséget nyújthat a sok fénykép és élménybeszámoló abban, hogy biztosak lehessenek benne: a pénzük itt tényleg jó helyre kerül.
Egyértelműen nem hiszek abban, hogy a pénzért lehet szeretetet vagy boldogságot venni… Ám ebben az esetben, hogy az emberek segítik az alapítványt igenis nagyon sok mosolyt biztosítanak a gyerekek és a többiek számára is.

Bízom az ismerőseimben és hiszek abban, hogy sok kicsi sokra megy. Nem kérünk sokat, csak egy mozijegy vagy egy jó kávé/fröccs árát. Aztán ha a maratonnak vége, mindenkivel leiszunk mindent;)

Azzal, hogy segítettél, te is magadra húzod velünk együtt a közös pólót! Mi ott leszünk és mindent el fogunk követni a cél érdekében.
A motivációnk erős és egyértelmű!:) Gyűjtésre fel!:)

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Csapat eddig gyűjtött: 99 000 HUF

Hírfolyam szűrése:

 • Sze 12
 • HC

  Herczeg Csilla

  2 500 Ft-tal támogatja Fairy Tale csapatát

 • Sze 10
 • MC

  Márta Csilla

  5 000 Ft-tal támogatja Fairy Tale csapatát

Versenyek (2)

28. Spar Budapest Maraton
99 000 HUF
27. Spar Budapest Maraton
194 250 HUF

Támogatóim (2)

HC
MC