Tóth Zoltán

38. Lidl Balaton-átúszás / Úszás

Kedves Barátok, Családtagok, Ismerőseim!

Újból indulok és részt veszek, mint jótékonysági úszó a 2020. Augusztus. 1-én, a megrendezésre kerülő 38. Balaton- átúszáson.

Idén is Lila parókában teszem meg ez a 5200 méteres távot a célom, hogy leússzam , és ezzel a teljesítménnyel ráirányítsam a figyelmet az Alapítvány tevékenységének fontosságára. Ezzel segítve, hogy még több gyerek szerezhessen vidám, életre szóló, gyógyító élményeket. Mert Adni és Kapni egyaránt Jó!

Az előző parókás Balaton-átúszásos képeket is láthatjátok.
Nagy büszkeség számomra, hogy nem csak támogató, hanem jótékony sportolóként is segítsek a kis Hősökön.
Amikor megismertem a Bátor Tábort és annak működését – már lassan 8 éve követem őket figyelemmel – akkor még támogatóként segítettem az Alapítványt.
A Bátor Tábor több mint 16 éve foglalkozik daganatos, és súlyos krónikus beteg gyerekek, családtagjaik élményterápiás táboroztatásával. Az itt táborozó gyerekek, amíg a táborban vannak erősödnek, és a gyógyulásban vetett hitük egyre Nagyobb és Nagyobb lesz

Az idő nem áll meg ,és a jótékonysági úszások mennek tovább!
Arra kérlek benneteket, mint az elmúlt évben is, támogassátok az általam leúszott métereket, kilométereket a Bátor Tábor Alapítvány számlájára utalt összegekkel!

Segíts abban, hogy ezek a kis Hősök felnőtté válhassanak.
Ennek te is a részese lehetsz, és ha szeretnél a Bátor Tábor támogatója lenni, akkor kérlek, állj mellém, és a Támogass, gombra kattintva máris tudsz adományt küldeni egy–két ezer forint vagy lehetőségeidhez mérten nagyobb összeg felajánlásával, vagy akár egy kávé árával.
Mert együtt messzebb jutunk!

Köszönet a Bátor Tábor, Jómagam és a jótékony Sporttársaim nevében.

( Tóth Zoltán)

Adománygyűjtési cél:

250 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Összesen gyűjtött: 40 000 HUF

Hírfolyam szűrése:

 • Júl 30
 • XY

  XY

  - támogatja Tóth Zoltán kampányát

  Hajrá!
 • XY

  XY

  - támogatja Tóth Zoltán kampányát

Versenyek (2)

38. Lidl Balaton-átúszás
40 000 HUF
Balaton-átúszás
100 100 HUF

Támogatóim (2)

XY
XY