Metlife Biztosító Csapata

Ujvári Péter

30. Telekom Vivicittá /

Tisztelettel köszöntök Mindenkit!

Ujvári Péter vagyok, 68 éves.Már 47 éve boldog házasságban élek Judittal, két szép gyermekkel.
A MetLife Biztosító Zrt.-nél vagyok Agency Manager, immár19 éve az életbiztosítási üzletágban dolgozom. Sokan úgy ismernek: “Peti bá”.
Ez egy részt kicsit szomorú, mert koromra utal, másfelől örömmel tölt el, mert úgy vélem remélem jól, hogy ez a szeretet jele. Az életben szakmai pályafutásom során értem el sikereket. Ezek éltetnek a kudarcokból tanulok. Azonban az élmények a sikerek nem lehetnek teljesek anélkül, hogy annak gyümölcsét csak önmagam élvezzem. Nem dúskálok vagyonokban, de panaszra sincs okom. Úgy gondolom, hogy lehetőségeimhez képest támogatnom kell azokat, akik erre valóban rászorulnak. Bizonyára ismeritek e célból folytatott mániákus kupakgyűjtési tevékenységemet. Ezúton is köszönöm mindenkinek aki ebben segít. Tavaly nyáron ismerkedtem meg a Bátor Tábor Alapítvánnyal, és eddigi karitatív tevékenységeim sorába az első helyre helyeztem az ő támogatásukat. A futóversenyen való részvételem is e célt szolgálja. Számokat nem tűztem ki magam elé, hogy mekkora adományt kívánok gyűjteni, én a magamét a futáson kívül készpénzben is megteszem.
Kérek mindenkit aki olvassa e pár sort szenteljen pár percet a Bátor Tábor Alapítvány megismerésére és lehetőségéhez képest anyagilag támogassa őket! Ezért vállaltam a nyilvános szereplést, gondolom a nemes cél sokakat elgondolkodtat.
Ölelek mindenkit!
Őszinte tisztelettel: “Peti bá”.

Adománygyűjtési cél:

800 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Csapat eddig gyűjtött: 932 187 HUF

Hírfolyam szűrése:

 • ápr 21
 • XY

  XY

  - támogatja Ujvári Péter kampányát

  Hajrá Metlife!
 • ápr 08
 • ZJ

  Zahorán János

  30 000 Ft-tal támogatja Ujvári Péter kampányát

  Hajrá Peti Bácsi, mindent bele!

Versenyek (1)

30. Telekom Vivicittá
932 187 HUF

Támogatóim (2)

XY
ZJ