Alcoa Wheelers

Varga Gyula

21. K&H mozdulj! maraton- és félmaraton váltó / Maraton váltó

A Bátor Tábor Alapítvány tizenhárom éve foglalkozik daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával. Idén több, mint 1000 súlyosan beteg gyerek és családtagjai számára biztosít sikerélményekben és megerősítésben gazdag vidám programokat – olyan kalandokat, amiktől a gyerekek új erőre kapnak, erősödik az önbizalmuk és a gyógyulásukba vetett hitük. Márpedig a gyógyszerek mellett ezekre is nagyon nagy szükség van a felépüléshez. Ahogy egy táborozó mondta: „Az orvosok az életemet, a Bátor Táborosok az életkedvemet adták vissza.”

2014. június 15-én csapatunk is ezekért az élményekért áll majd rajthoz a 21. K&H mozdulj! maraton és félmaratonváltó versenyen. Kérlek, állj mellénk Te is, fogadd örökbe egy kilométerünket egy tetszőleges összeg felajánlásával. Együtt messzebbre jutunk!

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Csapat eddig gyűjtött: 0 HUF

Hírfolyam szűrése:

Versenyek (1)