Nyulee Csapata

Vig Zita

27. Spar Budapest Maraton / Maraton váltó

Csapatunkkal másodszor állunk rajhoz az Élménykülönítmény színeiben. Az előző verseny és az azt megelőző időszak is mindannyiunk számára rengeteg élményt és szép emléket nyújtott, így nem volt vitás, hogy most is csatlakozunk.

Célunk most is 200.000 forint összegyűjtése, ehhez kérnénk a Ti segítségeteket! Elsőre nagy összegnek tűnhet, de ha sokan összefogunk, egészen biztos, hogy elérjük a magunk elé tűzött célt. Kérlek támogasd csapatunkat, hogy te is részese legyél ennek a nagyszerű kezdeményezésnek. Hidd el, hogy a Bátor Tábor résztvevőinek egy apró összeg is hatalmas ajándék lehet.

2012. október 7-én én is ezekért az élményekért ismét rajthoz állunk a 27. Spar Budapest Maratonon. Kérlek, állj mellénk Te is, fogadd örökbe kilométereinket egy-két ezer forint felajánlásával. Veled együtt messzebb jutunk/futunk =)

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Csapat eddig gyűjtött: 218 500 HUF

Hírfolyam szűrése:

 • Sze 13
 • SD

  Sali Dániel

  - támogatja Nyulee Csapata csapatát

  Le a kalappal előttetek! Minden lépésetek mosolyt csal valakinek az arcára :-)
 • Sze 10
 • PSB

  Pozsár Szandra Barbara

  1 000 Ft-tal támogatja Nyulee Csapata csapatát

  Vidd a nyulat is okt. 7-én :)) jó futást ismét!!!
 • Sze 04
 • XY

  XY

  - támogatja Nyulee Csapata csapatát

  Szia Zita, nagyon örülök hogy te is az Élménykülönítménnyel futsz : ) Az előző futás során egy volt gimnáziumi oszt.társamnak igyekeztem segíteni egy kis adománnyal, aki októberben végül nem fog futni. Viszont nagyon örülök hogy ezúttal egy volt á

Versenyek (1)

27. Spar Budapest Maraton
218 500 HUF

Támogatóim (3)

SD
PSB
XY