hidegmeleg

Eddig -10 és plussz 9 fok között futottam a felkészülésemet. Múlt héten a táborban voltam, akkor is hajnalban -1 - +3 fok között tudtam futni reggelente. Tegnap meg 19. Egy picit pillázgattam, úgy kellett felmosni engem. Hogy mi van? El sem indultam, és végem? Egy picit rápara volt, nahh. Persze, mivelhogy jövő héten vasárnap megyünk futkározni, innen már túlnyomórészt a parázó gondolatok vannak :)

További blogbejegyzéseim

cidri

Nézegettem a naptárt (kamu, mindig pontosan tudom, mennyi hét, nap van hátra). És most már tényleg elkezdtem parázni. Attól, hogy elkaszál a kotróbusz :) Volt már rémálmom is ezzel. Rémálmomban rossz fele mentem, meg nem is bírtam végigszaladozni. :)

nemisolyanrossz

Hát harmadik hete valahogy nagyon nehéz ez. Aztán ugye mindig éjszaka megyek futni, mert csak. Imádom az éjszakai futást, amikor üresek az utcák, csak egy két elvetemültet látok a környékünkön. Na de ma reggel mentem! Olyanok voltak, mint süt a nap, na meg hogy meleg van, és ezen kívül hogy csiripelnek a madarak. Ejha, mondtam, és jó lett :) Ez nagyon jó volt :)

#duplapont

Hát az úgy volt, hogy nagyon ügyesen tolom a futásokat, a kilométereket. Erre tegnap olyan szinten nem volt kedvem nekiállni, hogy szívem szerint egy kompakt hisztis rohamot le  tudtam volna rendezni. De hát ha menni kell, akkor menni kell, így mentem. És még csak jól sem esett. Akkor ez biztosan duplát ér :D