Üdv a fedélzeten!

Mai napon tagja lettem az élménykülönítménynek! Nagyon régen volt már, amikor a félmaraton távja körüli távokat futottam rendszeresen. Azért abban majdnem biztos vagyok, hogy szeptemberig felhozom az állóképességemet olyan szintre, hogy ha nem is könnyedén, de biztosan lefussam a félmaratont. Csak ne sérüljek le!

További blogbejegyzéseim

Megvan!

Igen, sikerült lefutnom a félmaratont. Gyönyörű helyen, gyönyörű időben futottunk, de a legnagyobb élmény az volt, hogy ismerős és ismeretlen emberek biztattak, mert rajtam volt az élménykülönítmény pólója. Nem kérdés, melyik futópólómban futok majd a Spar futáson:)

Mátrai kör

A hétvégét a tervnek megfelelően vidéken töltöttük. Volt benne sufnibontás, erdei séta, macskamentés  és egy kis futás is. Gondoltam, lefutok 20 km-t, hogy meglegyen az alap a versenyhez. Sógor javaslatára Mátraterenye, Mátraszele, Kisterenye, Nemti, Mterenye kör mellett döntöttem. Vesztemre nem mértem le a távot, elhittem, kb. 20 km-ről lesz szó. Utólag google lemérte, 25 km sikerült. A vége nehéz volt, főleg, hogy hegymenetek is voltak benne, de megérte.

Finisben a felkészülés

Örömteli hozadéka a felkészülésnek, hogy nagyon energikusnak érzem magam, könnyen gördülnek a lábam alatt a kilométerek. Vasárnap le akarom futni a távot, ha már vidéken leszünk. A Mátrában nem kell azon agyalni, hogy merre is fussak, szinte bármerre indulva szép tájakon vezet az utam, és úgy mégis könnyebb, mint itt Kispesten az autókat kerülgetve vagy a KAC pályán róva a köröket.